Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα χυδαία και ανιστόρητη πρόκληση από τον “Ριζοσπάστη” ανήμερα της σφαγής στον Μελιγαλά


Νέα χυδαία και ανιστόρητη πρόκληση από τον “Ριζοσπάστη” ανήμερα της σφαγής στον Μελιγαλά
Μια ακόμη προκλητικότατη παραχάραξη της Ιστορίας επιχειρεί η κομματική φυλλάδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), φτύνοντας κατάμουτρα την πραγματικότητα.
Έτσι, λοιπόν, στην μόνιμη στήλη “Σαν Σήμερα” διαβάζουμε και τα εξής στον “Ριζοσπάστη” της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου: «1944 Έπειτα από 3ήμερο σκληρό αγώνα κατά των ταγματασφαλιτών, οι δυνάμεις του 8ου και του 9ου Συνταγμάτων του ΕΛΑΣ, μαζί με τον εφεδρικό ΕΛΑΣ Μεσσηνίας, απελευθερώνουν την κωμόπολη του Μελιγαλά, στην οποία είχαν ταμπουρωθεί σχεδόν 1.000 ταγματασφαλίτες, σε μια ύστατη προσπάθεια να εμποδίσουν την απελευθέρωση της Μεσσηνίας από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Οι ταγματασφαλίτες είχαν προβεί σε ανείπωτες λεηλασίες, βιασμούς και σφαγές. Έκτοτε, οι διάφοροι νοσταλγοί των Ταγμάτων Ασφαλείας (βλ. Χρυσαυγίτες, και όχι μόνο), με την ανοχή του αστικού πολιτικού κόσμου, συναθροίζονται στο Μελιγαλά για να “τιμήσουν” τους νεκρούς, που σφαγιάστηκαν, όπως λένε, από τους “κομμουνιστοσυμμορίτες”.»

Συμπτωματικά (!) η ακριβώς επόμενη επετειακή αναφορά της συγκεκριμένης φυλλάδας έχει ως εξής: «1946 Ανακηρύσσεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Βουλγαρίας». Βουλγαρία (και όχι μόνον), λοιπόν, ήθελαν να καταστήσουν/καταντήσουν την Ελλάδα τα μαντρόσκυλα του Στάλιν. Και γι' αυτό, στα πλαίσια αυτά, στον Μελιγαλά δολοφόνησαν εν ψυχρώ ανήλικους, γυναίκες, Ιερείς, αγρότες και άλλα “όργανα της αντίδρασης” και “πράκτορες του ταξικού εχθρού”.
Με το γνωστό θράσος μόνιμης παραχάραξης της Ιστορίας τα ορφανά του σοβιετικού ιμπεριαλισμού και με τον “αέρα” που τους έχει δώσει η Μεταπολίτευση και η δειλία/συνενοχή του “αστικού πολιτικού κόσμου” (με τον οποίο μια χαρά συνεργάζονται στην επιχείρηση φίμωσης και εξόντωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) οι αμετανόητοι μπολσεβίκοι του εγχώριου καπιταλισμού συχνά-πυκνά ασχημονούν κατά της ιστορικής αλήθειας, στραγγαλίζοντάς την με τον πλέον βάναυσο τρόπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ