Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων της Χίου μετά την θριαμβευτική επίσκεψη της Χρυσής Αυγής - Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες πυρπόλησαν σπίτια και έσπασαν αυτοκίνητα! Φωτογραφίες, Βίντεο


Μαζική και στρατηγικά σχεδιασμένη επίθεση κατά των κατοίκων της Χίου με χρήση μέχρι και πυροβολικού (!) πραγματοποίησαν χθες αργά το βράδυ οι λαθρομετανάστες των παρακείμενων hot spot.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11 η ώρα το βράδυ όταν λαθρομετανάστες διέρρηξαν κατάστημα με βεγγαλικά και προμηθεύτηκαν τεράστιες ποσότητες εκρηκτικών. Στη συνέχεια επέστρεψαν στον καταυλισμό και άρχισαν να τα εκτοξεύουν εν είδει πυροβολικού κατά των παρακείμενων κατοικιών, με τους κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι στα μπαλκόνια τους, αντικρίζοντας το απίστευτο πραγματικά θέαμα.
Ακολούθως πυρπόλησαν τον καταυλισμό τους και επέδραμαν, με δολοφονικά όπλα taser στα χέρια, ουρλιάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και των κατοίκων της Χίου. Το που βρέθηκαν αυτά τα δολοφονικά όπλα παραμένει άγνωστο στις αρχές, αν και προφανώς τους τα προμήθευσαν οι «αλληλέγγυοι», οι οποίοι και επόνησαν το πλάνο της γενικής επιθέσεως, ως αντίδραση στην επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο νησί, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η κατάσταση ηρέμησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και αφότου οι λαθρομετανάστες είχαν βανδαλίσει πλήθος καταστημάτων, σπιτιών και είχαν σπάσει αρκετά αυτοκίνητα.
Η συντονισμένη αυτή επίθεση από τζιχαντιστές των Hot Spot, με σχεδόν σίγουρη την συμμετοχή «αλληλέγγυων», αποτελεί προφανώς μία προειδοποίηση προς τις αρχές για τις δυνατότητες που διαθέτει ο ασύντακτος στρατός που έχουν επιτρέψει να υφίσταται εντός του ελληνικού εδάφους. 
Δείτε εικόνες από τις καταστροφές
Βίντεο από τις καταστροφές