Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Την ομιλία του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στην Κ.Ο. του Κινήματος.Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ό,τι και να κάνουν εις βάρος μας, οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν και στο τέλος θα νικήσουν. Αυτήν την ψευτοδημοκρατία στο τελευταίο σοβιέτ του κόσμου η Χρυσή Αυγή θα την νικήσει! Παρά την παράνομη φίμωση και τον αποκλεισμό οι Έλληνες Εθνικιστές θα στείλουν παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Παράλληλα, απάντησε για την δήθεν σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η απαγόρευση μετάδοσης της ομιλίας από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ είναι η καλύτερη απάντηση στους πληρωμένους συκοφάντες της ΝΔ.
Επεσήμανε ακόμη ότι αυτοί που μιλούν για σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, οι Νεοδημοκράτες δηλαδή, είναι αυτοί που ψήφισαν μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το τρίτο αριστερό Μνημόνιο, την ανέγερση ισλαμικού τεμένους, τον "αντιρατσιστικό" νόμο και το "σύμφωνο συμβίωσης".