Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους 23 Ιταλούς νεκρούς Συναγωνιστές, θύματα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ρώμη - Φωτογραφίες


Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους 23 Ιταλούς νεκρούς Συναγωνιστές, θύματα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ρώμη - Φωτογραφίες
Στις 7 Ιανουαρίου κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τον ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη βρέθηκε στην Ρώμη για να τιμήσει τους νεκρούς Ιταλούς συναγωνιστές της δεκαετίας του 1970, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από αριστερούς τρομοκράτες.
Το κράτος και το αριστερό παρακράτος εκείνα τα δύσκολα χρόνια εκτέλεσαν με διάφορους τρόπους 23 νεαρούς συναγωνιστές.

Στις 7 Ιανουρίου είχαμε την τριπλή δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία του εθνικιστικού κινήματος MSI, όταν τρομοκράτες της αριστεράς πυροβόλησαν 2 εθνικιστές και το ίδιο απόγευμα ένας αστυνομικός εκτέλεσε άλλον έναν συναγωνιστή που είχε πάει έξω από τα γραφεία, στον τόπο του εγκλήματος, για να διαμαρτυρηθεί μαζί με εκατοντάδες άλλους εθνικιστές.
Αυτή την λυπηρή μέρα έχουν διαλέξει λοιπόν οι Εθνικιστές της casa pound, για να τιμήσουν όλους του νεκρούς, καθώς και τα δυο δικά μας παιδιά τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ακούστηκε από περίπου 4000 εθνικιστές το ανατριχιαστικό «Presente».
Εφημερίδες από την Ευρώπη ανέφεραν το γεγονός και για την παρουσία της Χρυσής Αυγής.
Για όλους τους νεκρούς συναγωνιστές: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Μποβιάτσος Κωνσταντίνος