Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από τη ΝΔ: Την κάλυψαν με τη μούρη του Μητσοτάκη!


Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από τη ΝΔ: Την κάλυψαν με τη μούρη του Μητσοτάκη!
Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.
Η συγκεκριμένη φράση ταυτίζεται απόλυτα με τα όσα «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός στην κοπή της βασιλόπιτας της Τ.Ο. της ΝΔ στο Κιλκίς. Ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης «ρητόρευε», κάνοντας και χαρακτηριστικές κινήσεις… πειθούς, ενώ από πίσω του η Ελληνική Σημαία, η οποία ήταν κρεμασμένη από την οροφή του κτιρίου, καλυπτόταν από την μούρη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Κανείς νεοδημοκράτης μέσα στην αίθουσα δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία και την ανάλογη παρατηρητικότητα ώστε να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματος. Το να καλύπτει η φάτσα του Μητσοτάκη την Ελληνική Σημαία φάνηκε στους νεοδημοκράτες ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.
Και εδώ που τα λέμε, ήταν αναμενόμενη (και) αυτή η βεβήλωση του Ιερού μας Συμβόλου από τη ΝΔ. Από την αξέχαστη (για την αθλιότητά της) σε περιεχόμενο ρήση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι «το δικαίωμα στον καθένα να καίει την Ελληνική Σημαία είναι αναφαίρετο», μέχρι το κρέμασμά της ανάποδα σε προεκλογικό περίπτερο του κόμματος και το πέταγμα από νεοδημοκράτες σε σκουπιδοτενεκέδες και στον δρόμο πλαστικών Ελληνικών Σημαιών μετά το τέλος προεκλογικών συγκεντρώσεων, έως το νέο ατόπημα των κομματικών ανθρώπων της ΝΔ κατά του Εθνικού Συμβόλου, ο δρόμος της βέβηλης συνέπειας αυτού του φιλελεύθερου κόμματος είναι σταθερός, συνεχής και συνεπής.    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ