Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Άθλιες ύβρεις κατά της Ελλάδας από τα αριστερά τάγματα εφόδου - Τους κάλυψαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής ΣΚΑΙ και σία! ΒΙΝΤΕΟ


Επίθεση αναρχικών στο Ωραιόκαστρο εναντίον Ελλήνων πολιτών με ύβρεις εναντίον της Ελλάδος και τις πλάτες των καναλιών 
Ξεκίνησαν πάλι τα έκτροπα οι αναρχικοί και οι λοιποί παρακρατικοί αριστεριστές που ως ένοπλος βραχίονας του καθεστώτος έχουν αναλάβει την επιβολή των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά σχολεία.

Στα καινούργια έκτροπα, όπου αριστεριστές μαζί με ΜΑΤ επεχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες γονείς, οι προκλήσεις ξεκίνησαν από πλευράς των αριστεριστών, οι οποίοι εκτόξευαν ύβρεις εναντίον της χώρας, ενώ παράλληλα κράδαιναν τα γνωστά σύνεργα, όπως ρόπαλα και τα τοιαύτα, πάντα πίσω από την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων ως γνήσιοι θρασύδειλοι.
Την επιχείρηση επικοινωνιακού ξεπλύματος των τραμπούκων αριστεριστών ανέλαβαν τα κανάλια, τα οποία βρήκαν νέα «καραμέλα» ό, τι δήθεν προκλήθηκαν οι αναρχικοί. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, οι αναρχικοί φέρουν κουκούλες και φοράνε κράνη, γεγονός που θα έπρεπε να οδηγήσει στην άμεση σύλληψή τους. Ας όψεται όμως η ασυλία του παρακράτους. 
Παρόλα αυτά για άλλη μία φορά τα ρεπορτάζ των καναλιών κάνουν λόγο για "ακροδεξιές προκλήσεις", προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν την αντίσταση και να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες.