Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Για την φυλλάδα των συντακτών η βία είναι απαράδεκτη, μόνο όταν στρέφεται κατά του Τσίπρα...



Για την φυλλάδα των συντακτών η βία είναι απαράδεκτη, μόνο όταν στρέφεται κατά του Τσίπρα...
Η φυλλάδα των Συντακτών, στην συνεχή προσπάθειά της να φανεί ότι αποτελεί την ανεπίσημη έντυπη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει να εκτίθεται και να εξευτελίζεται.

Το νέο δείγμα αυτοεξευτελισμού φαίνεται σε δημοσίευμά της, με το οποίο διαμαρτύρεται για «πρόσκληση σε βία» κατά του Τσίπρα. Υπό τον προαναφερθέντα τίτλο, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής: «Το είχαν αποφύγει, αλλά πλέον ξεπέρασαν τα όρια και της σάτιρας και της δημοκρατίας οι “ελληνοφρενείς” Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης. Στη ραδιοφωνική εκπομπή τους (REAL FM) προέτρεψαν σε βίαιη υποδοχή του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Μουσείου Νίκος Μπελογιάννης στην Αμαλιάδα, τη Δευτέρα. “Πολύ κομψοί έχουμε γίνει”, είπαν συγκεκριμένα, “ας πούμε λοιπόν πως οι ψιλοβίαιες ενέργειες δεν βγάζουν κάπου, αλλά οι χοντροβίαιες κάπου μπορεί να βγάλουν”. “Είναι τέτοια η βία του νυν πρωθυπουργού να πάει να μιλήσει για τον Μπελογιάννη – το θεωρώ ύψιστη βία -  που θέλει μια διαφορετική απάντηση, όχι μόνο λεκτική”, είπε ο Θύμιος Καλαμούκης. Είκοσι χρόνια που κανείς δεν έκανε τίποτα με τα αρχεία του “ανθρώπου με το γαρύφαλλο”, κανείς δεν έλεγε τίποτα. Τώρα που το έργο ολοκληρώθηκε, όχι μόνο μιλάμε, τα σπάμε κιόλας! Κάλεσμα σε βία (“όχι λεκτική, μα με φαντασία”, είπαν) μέσα από πανελλήνια συχνότητα. Θα συμφωνήσει άραγε μαζί τους και ο Ν. Χατζηνικολάου (διευθυντής του Real FM) στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1;».
Ώστε έτσι, λοιπόν. Όταν κάποιοι, έστω και με χιουμοριστική διάθεση, καλούν σε βίαιη αντιμετώπιση του πρωθυπουργού τότε έχουμε «κάλεσμα σε βία μέσα από πανελλήνια συχνότητα». Όταν, όμως, η βρωμοφυλλάδα αυτή προαναγγέλλει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των διαφόρων παρακρατικών καθαρμάτων σε βάρος των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σ΄αυτή την περίπτωση δεν έχουμε κάλεσμα σε βία μέσα από μια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας; Εκτός, βεβαίως και αν η βία έχει αρνητικό πρόσημο μόνο όταν στρέφεται κατά των αριστερών γενικώς (ακόμη κι όταν οι θύτες είναι κι αυτοί αριστεροί).
Συνεχίστε να εξευτελίζεστε εκεί στην φυλλάδα των Συντακτών και να φέρεστε ως το «αποσμητικό» στην μπόχα της κυβερνητικής βρωμιάς. Γι αυτό, άλλωστε, η κυκλοφορία σας μειώνεται ολοένα και περισσότερο, με την ευχή όσο το δυνατόν συντομότερα το έντυπο έκτρωμά σας να βάλει λουκέτο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ