Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ποιος είναι ο άθλιος συριζαίος εθνομηδενιστής που υποστηρίζει ότι ο Παύλος Μελάς ήταν εκπρόσωπος των τσιφλικάδων;


Ποιος είναι ο άθλιος συριζαίος εθνομηδενιστής που υποστηρίζει ότι ο Παύλος Μελάς ήταν εκπρόσωπος των τσιφλικάδων;
Μια πολύ μικρή σε έκταση είδηση μπορεί να κρύβει ορισμένες φορές μεγάλες προεκτάσεις.
Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον σχόλιο: «Μου το διαμήνυσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω τρίτου, επειδή τολμήσαμε να κάνουμε κριτική στον Τσίπρα που δεν ανέφερε τον Παύλο Μελά στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. “Για την Αριστερά ο Μελάς ήταν εκπρόσωπος των τσιφλικάδων και πήγε εκεί για να καταπνίξει την επανάσταση των κολίγων. Έφτιαξε έναν μικρό στρατό και έκανε εθνοκάθαρση Σλαβομακεδόνων”. Όπως  αντιλαμβάνεστε, τα μυαλά τους είναι πειραγμένα. Σέβομαι το off the record και δεν γράφω όνομα, αλλιώς θα γκρεμίζονταν τα τσιμέντα!».

Ποιος είναι, άραγε, ο ανιστόρητος και άθλιος εθνομηδενιστής ο οποίος είπε τα προαναφερθέντα προσβλητικά για τον Παύλο Μελά; Έχει ιδιαίτερη σημασία το πώς τελειώνει το σχόλιο της «Δημοκρατίας», ότι δηλαδή «Σέβομαι το off the record και δεν γράφω όνομα, αλλιώς θα γκρεμίζονταν τα τσιμέντα!»
Αυτό σημαίνει ότι το όνομα του συγκεκριμένου εθνομηδενιστή βρίσκεται πολύ ψηλά στην συριζαίικη κυβερνητική ιεραρχία (ελπίζουμε όχι στην πιο υψηλή…), με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την τύχη της Ελλάδος όταν κυβερνιέται από τέτοιου είδους ανθέλληνες.
Θα συμφωνήσουμε, πάντως, απόλυτα ότι σε τέτοιου είδους ανθρώπους «τα μυαλά τους είναι πειραγμένα». Μόνο άμυαλοι, ανόητοι και εθνικά καθυστερημένοι θα μπορούσαν να «σκεφτούν» και πολύ περισσότερο να ξεστομίσουν αυτές τις αθλιότητες για τον Ήρωα της Μακεδονίας ΜΑΣ, Παύλο Μελά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ