Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Να μην γίνει γκέτο λαθρομεταναστών ο Πειραιάς! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 15:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή)



 
Να μην γίνει γκέτο λαθρομεταναστών ο Πειραιάς! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 15:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή)
Δίχως να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς του Πειραιά η Δημοτική αρχή ενέκρινε ένα πρόγραμμα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Σόρος για στέγαση, μετεγκατάσταση και πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στη 2η ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα UIA (Αστικές Καινοτόμες Δράσεις) στη θεματική περιοχή: (integration of migrants and refugees) – ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων και υποβολής πρότασης με το έργο με τίτλο «CITIGE: CITIzen and refuGEes».
Το πρόγραμμα προβλέπει σε πρώτο στάδιο την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη λαθρομεταναστών και τη συμμετοχή αυτών σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.
Εφόσον υλοποιηθεί το παρόν πρόγραμμα η πόλη του Πειραιά θα μετατραπεί σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών, καθώς 6 χιλιάδες "πρόσφυγες" θα ενσωματωθούν στον αστικό ιστό.
Καλούνται οι κάτοικοι του Πειραιά να διαμαρτυρηθούν, ώστε να ματαιώσουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και της Δημοτικής Αρχής.
Στέγη και δουλειά στον Έλληνα εργάτη και όχι σε κάθε λαθρομετανάστη!
Δημαρχείο Πειραιά (Πλατεία Κοραή), 15:30