Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Μόνο ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μάχεται ενάντια στην μαρξιστική επέλαση στην Εθνική Παιδεία



 
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Μόνο ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μάχεται ενάντια στην μαρξιστική επέλαση στην Εθνική Παιδεία
Το πάγιο και διαχρονικό ενδιαφέρον των Ελλήνων Εθνικιστών για την Εθνική Παιδεία αναδεικνύει με ένα εύστοχο σχόλιο της η εφημερίδα "Δημοκρατία".
Η Παιδεία είναι βασικός πυλώνας για την διαμόρφωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων και εκεί στοχεύει η μαρξιστική λαίλαπα των Σύριζα - Ανέλ, ώστε να διαλύσει τα πάντα.
Σε αυτήν την αριστερή λαίλαπα στην Παιδεία, όπου περικόπτονται από τα βιβλία της Ιστορίας οι Αγώνες και οι αιματηρές θυσίες του 1821 για να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα για τον... συνδικαλισμό, η νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά τηρεί ένοχη σιωπή.

Εξάλλου, δεν πρέπει μην ξεχνάμε ότι επί ΝΔ κυκλοφόρησε το κατάπτυστο βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση που βάφτισε την καταστροφή της Σμύρνης και τις εκατόμβες Ελλήνων θυμάτων από τις ορδές του σφαγέα Κεμάλ ως... "συνωστισμό".
Απέναντι σε αυτήν μαρξιστική επέλαση στην Παιδεία στέκεται μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και πολύ εύστοχα η εφημερίδα "Δημοκρατία" σχολιάζει: "Μόνο ο Ν. Μιχαλολιάκος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ανέδειξε το ζήτημα του περιεχομένου των νέων σχολικών βιβλίων της Ιστορίας. Το ίδιο είχε συμβεί και με τις έμφυλες ταυτότητες".
Επαναλαμβάνουμε τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την Εθνική Παιδεία:
  • Διαχωρισμός κατά τμήματα Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών σε πρωτοβάθμια και μέση εκπαίδευση, ώστε να μη μειώνεται το επίπεδο διδασκαλίας των Ελλήνων λόγω των γλωσσικών αδυναμιών των αλλοδαπών.
  • Ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.
  • Επανεγγραφή των ιστορικών βιβλίων και έμφαση στο μάθημα της Ελληνικής Ιστορίας. Ειδικές εξετάσεις για τους διδάσκοντες, ώστε να επιβεβαιωθεί το γνωστικό τους επίπεδο και η εθνική τους συνείδηση. Διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των έργων της κλασικής περιόδου σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.
Διαβάστε επίσης: Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία της Ιστορίας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Οι επίδοξοι δολοφόνοι της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων μίλησαν στην «Αυγή» για τα νέα, μαρξιστικά, βιβλία ιστορίας