Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Συνεχείς οι αθωώσεις όσων διώκονται με τον περίφημο “αντιρατσιστικό νόμο” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Συνεχείς οι αθωώσεις όσων διώκονται με τον περίφημο “αντιρατσιστικό νόμο” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Συνεχή τα επεισόδια και οι προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν εισέλθει παράνομα στην Πατρίδα μας και οι οποίοι απολαμβάνουν μία ιδιότυπης ασυλίας από το εθνομηδενιστικό κράτος και το εθνομηδενιστικό πηγαίνει τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ όσο και στην σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αποτέλεσμα πολλές φορές των θλιβερών γεγονότων και οι διώξεις Ελλήνων πολιτών με τον περίφημο “αντιρατσιστικό” νόμο. Διώξεις, οι οποίες τελικά δεν καταλήγουν σε καταδίκη, αλλά σε αθώωση και χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μάλιστα μίας από τις δίκες στην οποία το Δικαστήριο έβγαλε απόφαση αθωωτική με το σκεπτικό ότι ο “αντιρατσιστικός” νόμος είναι αντισυνταγματικός.

Στην Χίο πριν λίγες ημέρες με αφορμή τα επεισόδια από τον καταυλισμό των προσφύγων ο Ιερέας της περιοχής δήλωσε: «Εγώ ήμουν εκείνος που μαγείρευα στα συσσίτια της Μητρόπολης. Έδειξαν τον χειρότερο εαυτό τους, ήταν γύφτοι. Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό, ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα. Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας. Αλληλοσφάζονται μεταξύ τους
Δεν αποκλείεται μετά τις δηλώσεις του Ιερέως να ευρεθούν κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές και να ζητήσουν την δίωξή του! Γεγονός το οποίο συνέβη και κατά του Μητροπολίτου Μαντινείας κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος σε κυρηγμά του τον Απρίλιο του 2016 με αφορμή το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης που ψήφισε η Βουλή και καταψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχε πει ότι είναι διαστροφή η ένωση των ανθρώπων του ίδιου φύλλου. Τότε λοιπόν, κάποιοι που παριστάνουν τους ευαίσθητους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατέθεσαν προσφυγές στην Δικαιοσύνη. Μετά από έναν χρόνο η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο τόσο από τον Εισαγγελέα Τριπόλεως, όσο και από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό του βουλεύματος ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας δεν διέπραξε αδίκημα.
Θυμίζουμε ότι εναντίον των βουλευτών μας Γιάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Φώτη Γραικού, είχε ασκηθεί δίωξη με τον αντιρατσιστικό νόμο για τις ομιλίες τους σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στις 21-3-2015, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, πλησίον του σταθμού Λαρίσης. Οι σε βάρος των βουλευτών μας κατηγορίες, όμως, για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, κατέπεσαν.
Η προκαταρκτική εξέταση αφορούσε φράσεις όπως «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», «ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να έρχεται εδώ παράνομα, να ασελγεί απέναντι στην Ελληνική νομοθεσία και να είναι στο απυρόβλητο είναι γελασμένος .. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα καταντήσουμε μειοψηφία στο ίδιο μας το σπίτι .. Εμείς σαν Χρυσή Αυγή δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από την πιστή εφαρμογή του νόμου. Αυτό είναι και στο πρόγραμμα μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης».
Σύμφωνα με την σχετική διάταξη της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθήνας, που εγκρίθηκε από την κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, μετά την περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξήχθη, δεν προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος των βουλευτών μας για διάπραξη πιθανών αδικημάτων υποκίνησης βίας και μίσους κατά προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή κλπ. (αντιρατσιστικός νόμος) και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή