Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Προχωρά γρήγορα η ισλαμοποίηση - Γαβρόγλου: Θέμα χρόνου η ίδρυση μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική



Προχωρά γρήγορα η ισλαμοποίηση - Γαβρόγλου: Θέμα χρόνου η ίδρυση μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική
Οι Έλληνες περιμένουν εδώ και χρόνια ο Σύριζα να πραγματοποιήσει έστω και μία από τις υποσχέσεις που προεκλογικώς παρείχε κρουνηδόν. Από την άλλη οι λαθρομετανάστες δεν προλαβαίνουν να μετρούν τα επιδόματα, τις παροχές και τα όσα τους προσφέρει η κυβέρνηση των ανθελλήνων, στην προσπάθειά της να τους δώσει το μήνυμα να φωνάξουν και… τα ξαδέρφια τους για να έρθουν στην Ελλάδα.

Δεν πρόλαβαν, λοιπόν, οι βουλευτές του Σύριζα να καταθέσουν ερώτηση για την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου μέσα στην Αττική και η απάντηση του Υπουργού ανθελληνικής Παιδείας, Γαβρόγλου, ήταν άμεση και καθοριστική. Συγκεκριμένα, λίγες μόνο μέρες μετά την κατάθεση της ερώτησης, ο Γαβρόγλου είπε:
«Αν το δικαίωμα να προσεύχεσαι στο Θεό σου είναι κατοχυρωμένο στις δημοκρατίες, το δικαίωμα να θάβεσαι στο δικό στο νεκροταφείο είναι εξίσου σοβαρό. Κι εδώ έχει καθυστερήσει η πολιτεία και κάνουμε ότι μπορούμε για να προχωρήσει»
Σε όσους αυτό το «η πολιτεία έχει καθυστερήσει» σας θυμίζει το νομοθέτημα περί «συμφώνου συμβίωσης», που ψήφισαν χεράκι χεράκι ΝΔ και Σύριζα, καλώς σας το θυμίζει. Το αστείο, όμως, της όλης υποθέσεως είναι ότι το όλο ζήτημα εγείρεται από τους άθεους του Σύριζα, που μέμφονται το Άγιος Φως, που απαιτούν τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους, που διοργανώνουν προκλήσεις κατά των Ορθόδοξων Παραδόσεων του Λαού μας. Τόση υποκρισία…