Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τραγελαφικές δηλώσεις Τόσκα: Τώρα «χαρτογραφούμε» τους μπαχαλάκηδες, θα τους αντιμετωπίσουμε… αργότερα!


Τραγελαφικές δηλώσεις Τόσκα: Τώρα «χαρτογραφούμε» τους μπαχαλάκηδες, θα τους αντιμετωπίσουμε… αργότερα!
Πώς τους «χαρτογραφείς», Τόσκα; Πίνοντας καφέ μαζί τους;
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» έδωσε ο υπουργός Προ.Πο, Νίκος Τόσκας, σε μία περίσταση ιδιαιτέρως δυσμενή γι’ αυτόν και για το υπουργείο του, αφού πρόσφατοι είναι οι βανδαλισμοί των παρακρατικών στην Ερμού, που διεξήχθησαν σε ένα κλίμα πλήρους ατιμωρησίας.

Τελικά, με την περίσταση επαναλαμβάνουμε εξαιρετικά δυσμενή, ο Τόσκας κατάφερε να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, προσβάλλοντας την νοημοσύνη των αναγνωστών και προσφέροντας σπαρταριστό γέλιο με τις ατάκες του. Παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα των δηλώσεών του, μετά του κατάλληλου σχολιασμού.
«Έχω δώσει εντολές για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των «μπαχαλάκηδων». Πιέζω αρκετά τις υπηρεσίες να εντοπίσουν τους επικεφαλής τους, αυτούς που συντονίζουν τις επιθέσεις. Έχω πιέσει πάρα πολύ την αστυνομία, γιατί για πάρα πολλά χρόνια δούλευε μόνο με καταστολή, χωρίς δηλαδή δίκτυο συλλογής πληροφοριών. Έχω ζητήσει να μου φέρουν συγκεκριμένα στοιχεία, πλήρη χαρτογράφηση των «μπαχαλάκηδων».
Καταρχάς, εμείς να θυμίσουμε ότι η μοναδική εντολή που έχει δώσει ο Τόσκας σχετικά με τους παρακρατικούς της αριστεράς και της… «προόδου» είναι ότι «η προσαγωγή αποτελεί απεχθές μέτρο».
Κατά δεύτερον, πώς λαμβάνει χώρα αυτή η… χαρτογράφηση; Πίνοντας φρέντο καπουτσίνο σε χρυσές υπουργικές καρέκλες με τον Σκουρλέτη και τον επαναστάτη γιο του; Ή αντίστοιχα με άλλους υπουργούς και τα τέκνα τους;
Και για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα από αυτό που είπε ο Τόσκας, πόσο καιρό θα διαρκέσει η «χαρτογράφηση»; Μήπως όσο καιρό χρειάζεται και εξυπηρετούνται οι κυβερνήσεις των μνημονίων; Επειδή, οι παρακρατικοί της αριστεράς είναι ανενόχλητοι δεκαετίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση της Μαρφίν οπού ουδείς εκρίθη ένοχος, αλλά και την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους δολοφόνους των οποίων ΟΥΔΕΙΣ αναζήτησε.