Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Στόχος μας οι αρνητές του αμαρτωλού καθεστώτος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Στόχος μας οι αρνητές του αμαρτωλού καθεστώτος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής
Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ενώνονται απόλυτα σε ένα πράγμα, στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Έναν πόλεμο βρώμικο, γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, αλλά και επιχειρήματα τα οποία δεν στέκουν για τον οποιοδήποτε σκεπτόμενο και λογικό άνθρωπο. Επειδή όμως γνωρίζουν ότι η μάζα είναι κακόπιστη και φιλύποπτη και επιπλέον οι ηλίθιοι σε αυτή τη χώρα δεν αποτελούν είδος εν ανεπαρκεία, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και συνεχίζουν με επιχειρήματα σαθρά και ακατάσχετες ψευδολογίες να κτυπούν το Κίνημά μας.

Τα μέσα που διαθέτουν ανεξάντλητα. Πρώτα απ’ όλα το διαδίκτυο και ειδικότερα ο χώρος του facebook, ένας χώρος ο οποίος με κεντρική κατεύθυνση έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή και αντίθετα επιτρέπει στους υβριστές της να δρουν ανενόχλητοι. Εκτός από το διαδίκτυο και τις πληρωμένες ιστοσελίδες του χιλιάρικου, υπάρχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι φυλλάδες στις οποίες επίσης γίνεται πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Παρ’ όλα αυτά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει και αντέχει γιατί είναι ένα Κίνημα λαϊκό γεμάτο αλήθειες, τις οποίες συμμερίζονται αρκετοί πλέον Έλληνες.
Τα “επιχειρήματα” από τα κομματόσκυλα κατά της Χρυσής Αυγής
Ένα απ’ τα επιχειρήματα των κομματόσκυλων της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ! Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποφυλακίστηκαν γιατί πέρασε το ανώτατο όριο προφυλακίσεως του 18μήνου που προβλέπει το Σύνταγμα.
Λένε επίσης ότι ψηφίσαμε τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλο ένα μεγάλο ψέμα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο. Στηρίζονται όμως όπως είπαμε παραπάνω στην άγνοια, την βλακεία και την εμπάθεια.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και αριστεράς γενικά, ακούγονται τερατολογίες για σχέσεις με το μεγάλο κεφάλαιο, βιομήχανους, εφοπλιστές κλπ., ενώ στην πραγματικότητα είναι γνωστό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ούτε έναν χρηματοδότη, ενώ αυτοί έχουν θαυμάσιες σχέσεις με όλους τους πλουτοκράτες ολιγάρχες της Πατρίδας μας και βεβαίως και με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι τους ανήκουν.
Υπάρχει και μία άλλη κατηγορία εχθρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι παριστάνουν τους ασυμβίβαστους “πατριώτες”, τους επαναστάτες και ιδεολόγους. Μόνο που κανένας δεν ασχολείται με όλους αυτούς τους “σκληρούς”, αφού στην πραγματικότητα αποτελούν μία ασημαντότητα στην οποία κανείς δεν δίνει σημασία και όχι μόνον… Τους χρησιμοποιούν και τους χρηματοδοτούν ακόμα προκειμένου να δημιουργήσουν 5η φάλαγγα στον χώρο των Εθνικιστών!
Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν το θράσος να μας κατηγορούν σαν συμβιβασμένους! Συμβιβασμένους εμάς, που περάσαμε από τα κελιά της φυλακής, που χάσαμε Συναγωνιστές μας από τις σφαίρες του αριστερού παρακράτους και αυτοί … επαναστάτες! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε κάθε συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι παρακρατικοί με ανοιχτή βοήθεια από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αρχές οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις, ενώ στις συγκεντρώσεις των “σκληρών”, όπου μαζεύονται δεν μαζεύονται 20 άτομα δεν δίνει κανείς σημασία.
Εκατομμύρια Ελλήνων αισθάνονται μία απόλυτη άρνηση προς το αμαρτωλό καθεστώς
Σε συνεχείς δημοσκοπήσεις φαίνεται και είναι καθαρή όχι μόνον η αντοχή παρ’ όλο τον σκληρό πόλεμο και την προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και η άνοδος της. Και είναι δεδομένο ότι με την στροφή της Ν.Δ. προς το κέντρο και σε θέσεις εθνομηδενιστικές σε κάποιες περιπτώσεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ενισχυθεί. Όπως θα ενισχυθεί επίσης και από τους πατριώτες, που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι θα “σκίσει” τα Μνημόνια.
Είναι γεγονός όμως και εμείς που κάνουμε πολιτική στην κοινωνία και όχι στα τηλεπαράθυρα το γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας ευρίσκεται σε κατάσταση παθητικότητας και πολλοί από αυτούς έχουν σκοπό να απέχουν γενικά από την πολιτική ζωή της χώρας. Κάποιοι από αυτούς είναι πραγματικά άβουλοι και απ’ την ίδια την φύση τους νικημένοι. Όχι όμως όλοι. Υπάρχουν πάρα πολλοί εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων εάν όχι εκατομμύρια, οι οποίοι αισθάνονται μία απόλυτη άρνηση προς το αμαρτωλό καθεστώς.
Πρέπει και είναι καθήκον μας όλους αυτούς τους ανθρώπους να βρούμε τρόπο να τους πλησιάσουμε, να δώσουμε την μάχη για να αποκτήσουν ελπίδα, να πάρουν μια θετική και ενεργητική στάση απέναντι στην κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας. Να μη γίνει η Ελλάδα Γαλλία, όπου ένας υπάλληλος των Ρότσιλντ έγινε πρωθυπουργός βασιζόμενος κυρίως στο ποσοστό της αποχής!
Ας καταλάβουν επιτέλους όσοι έχουν ακόμη μέσα τους φλόγα και ζωή, ότι το σύστημα δεν το ενδιαφέρει εάν κάποιοι δεν πάνε να ψηφίσουν. Ας καταλάβουν ότι με την αδιαφορία τους μπορεί να είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας που ήδη γίνεται και θα συνεχίζεται όσο αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο εξουσιάζει την χώρα μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δείχνει ένα δρόμο, ένα ανηφορικό μονοπάτι, μονοπάτι δύσβατο και το μονοπάτι αυτό είναι ο Αγώνας, η Πίστη, η αντίσταση στην ξενοκρατία και στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Όσοι ζωντανοί μαζί μας. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για λιποτάκτες, ούτε για απόντες σε αυτήν την μάχη που δίνεται για την επιβίωση και το μέλλον του Έθνους μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή