Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Δικαίωση ΠΑΛΙ του ΕΛΑΜ: Ανεφάρμοστη η “Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία” – Απελευθέρωση η ΜΟΝΗ λύση!


Δικαίωση ΠΑΛΙ του ΕΛΑΜ: Ανεφάρμοστη η “Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία” – Απελευθέρωση η ΜΟΝΗ λύση!
Τα γεγονότα δικαίωσαν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού επιβεβαίωσαν στην πράξη όλα όσα εδώ και τόσο καιρό ΜΟΝΟ το Κίνημα μας τόνιζε, ότι δηλαδή η εμμονή στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία είναι ανεδαφική και ουτοπική.

Αφού η Κυβέρνηση χάρισε σχεδόν τα πάντα, προεδρία, βέτο, τέσσερεις ελευθερίες, απόσπασμα τουρκικού στρατού, συμμετοχή τουρκικής αστυνομικής δύναμης, νομιμοποίηση των σφετεριστών, παραχώρηση εδαφών, τελικά ναυάγησε ολόκληρη η εσφαλμένη προσέγγιση σαράντα και πλέον χρόνων στο Κυπριακό.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της στην Ελβετία, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αφού ΟΛΟΙ, λίγο ή πολύ, προωθούσαν μια «λύση» Ομοσπονδίας, η οποία αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι ανεφάρμοστη.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει άμεσα Εθνικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί η επομένη μέρα. Τώρα είναι ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε για νέα στρατηγική, με μοναδικό στόχο την απελευθέρωση και την απαλλαγή από την κατοχή.