Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Άρχισε από τώρα ο εσωτερικός εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία - Θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τις εκλογές;



Άρχισε από τώρα ο εσωτερικός εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία - Θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τις εκλογές;
Σε πολλές εφημερίδες, κατόπιν προφανώς πολλών «ανώνυμων» δηλώσεων – διαρροών, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αρχίζουν το «πριόνισμα» της «καρέκλας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινώντας μία μακρά διαδικασία διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας, που θα διαρκέσει έως τις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Ο πραγματικός λόγος για την απαρχή αυτού του εσωκομματικού εμφυλίου είναι οι τάσεις αρχηγίας του δελφίνου Δένδια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι βουλευτές που εμφανίζονται να μετέχουν της κινήσεως αυτής είναι παλιοί σαμαρικοί, όπως η Βούλτεψη, ο Δένδιας και ο Γεωργιάδης.
Ως πρόφαση χρησιμοποιείται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του ΠαΣοΚ. Όπως δηλώνουν όλοι αυτοί σε εφημερίδα που πρόσκειται ολόπλευρα στη Νέα Δημοκρατία, «δεν ξεχνούν τα αίσχη του ΠαΣοΚ».
Πραγματικά… συγκινητικό το γεγονός πως υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία βουλευτές που θυμούνται τα «αίσχη του ΠαΣοΚ», όμως δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη. Όλοι αυτοί που τώρα φωνάζουν για τα αίσχη του ΠαΣοΚ τα θυμούνται επειδή τα έπραξαν μαζί.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που όλοι αυτοί, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συγκυβερνούσαν με την εγκληματική οργάνωση ΠαΣοΚ, συνεπώς είναι πολύ εύκολο να θυμούνται τα αίσχη του, τις μίζες, τις ρεμούλες και τις κλεψιές.