Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη και μια ομιλία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή τον Ιούλιο του 2015 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη και μια ομιλία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή τον Ιούλιο του 2015 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε να εννοηθεί ότι εάν χρειαστεί θα προχωρήσει σε ρήξη με την Ε.Ε. και φυσικά ότι θα σκίσει τα μνημόνια, δινότανε στην δημοσιότητα μία ανάλυση του τραπεζικού οίκου Ρότσιλντ, με τον οποίο σήμερα, ως γνωστόν, έχει υπογράψει συμφωνία η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Από την έκθεση αυτή και τα παρακάτω: 15/01/2015 - Ανάλυση για τις συνέπειες ενός Grexit στην παγκόσμια οικονομία, της Rothchild: «…Αυτό που δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε, είναι το γεγονός πως η έξοδος της Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει συστημικό κίνδυνο, ακόμα και αφορμή για κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος μέσω κύματος φυγής από τις τράπεζες… Ας μην κοροϊδευόμαστε, ένα Grexit, στα πρότυπα της κατάρρευσης της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008, θα μπορούσε να είναι ένα καταστροφικό χτύπημα στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, θεωρούμε ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα ήταν καταστροφική για τις χρηματαγορές. Δεν πρόκειται να συμβεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει να βγει η χώρα από το ευρώ».
Ήταν ξεκάθαρο, λοιπόν, γι’ αυτούς που γνώριζαν και γνωρίζουν τις πραγματικές προθέσεις των πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ότι δεν επρόκειτο να συγκρουστούν με τους διεθνείς τοκογλύφους και θα συνέχιζαν την πολιτική των μνημονίων. Είναι δε σημαντικό να λεχθεί ότι η εκτίμηση του οίκου Ρότσιλντ ήταν ξεκάθαρη ότι μία έξοδος της Ελλάδος από την ζώνη του ευρώ θα ήταν  καταστροφική για το διεθνές τραπεζικό σύστημα.
Ήταν 22 Ιουλίου του 2015 και είχα αποφυλακιστεί τέσσερις μόλις μήνες και ευρισκόμουν σε περιορισμό κατ’ οίκον. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να πω την Αλήθεια υπέρ του Έθνους ενάντια στα βρώμικα συμφέροντα των αφεντικών του παγκόσμιου χρήματος και να τονίσω τα παρακάτω:
“Δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ σε συνέντευξή του στο γνωστό και έγκυρο περιοδικό «ECONOMIST»: «Είπα στον Έλληνα Πρωθυπουργό και την Γερμανίδα Καγκελάριο ότι εάν τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις χωρίς αποτέλεσμα, είμαι έτοιμος να πω δημόσια ότι η Ευρώπη είναι κοντά στην καταστροφή για 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ».
Το ακούσατε καλά αυτό το οποίο είπε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές; Δεν είπε ότι θα είναι κοντά στην καταστροφή η Ελλάδα. Θα είναι κοντά στην καταστροφή η Ευρώπη. Γιατί μια ασύντακτη, μια άτακτη χρεοκοπία μέσα στη Ζώνη του ευρώ, δεν θα χτυπούσε μόνο την Ελλάδα. Θα διέλυε τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου. Θα υπήρχαν οι ζημίες πολλών, εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Ίσως και τρισεκατομμύρια να έφτανε η ζημία, εάν γινόταν αυτό το πράγμα.
Και αυτό ήταν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια του Έλληνα Πρωθυπουργού, όπως και του προηγούμενου Πρωθυπουργού και του προ-προηγούμενου αλλά κανείς δεν το χρησιμοποίησε, γιατί κανείς δεν θέλησε να χτυπήσει «τη γροθιά στο μαχαίρι» και να τα βάλει με το διεθνές καπιταλιστικό κατεστημένο. Και έτσι, θυσιάζουν μια ολόκληρη χώρα προς χάριν του μνημονίου, χωρίς να ρισκάρουν.”
Αυτά που είπα στη βουλή ήταν ξεκάθαρα, αλλά δυστυχώς οι δήθεν αντιμνημονικοί του Τσίπρα και του Καμμένου ακολούθησαν τον δρόμο της υποταγής και έτσι λίγες ημέρες μετά, στις 14 Αυγούστου του 2015 ψήφισαν το μνημόνιο της αριστεράς, εξ ίσου αντεθνικό με τα μνημόνια του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Και δεν το ψήφισαν μόνον αυτοί… Μαζί τους και η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Και απέναντί τους στην πραγματικότητα μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί το ΚΚΕ έλεγε γενικολογίες και μπολσεβίκικα “τσιτάτα” άνευ σημασίας.
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε και έχουμε τις τελευταίες ημέρες τις αποκαλύψεις του τότε υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκη, τον οποίον θυσίασε σαν Ιφιγένεια ο Τσίπρας στο βωμό των μνημονίων, αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν απόλυτα τα όσα είπα στις 22 Ιουλίου του 2015 στην βουλή. 
Συγκεκριμένα στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Βαρουφάκης σχετικά με το ενδεχόμενο αποπομπής της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ δηλώνει: “Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, Βίτωρ Κονστάντσιο, παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μας διώξουν από το ευρώ, ότι η απειλή που επικαλείται ο κ. Τσίπρας για να δικαιολογήσει την συνθηκολόγηση ήταν “κούφια”. Το κόστος για την ευρωζώνη μιας αποπομπής μας θα ήταν τουλάχιστον ένα τρισ. ευρώ, ένα κόστος που δεν θα άντεχε η ευρωζώνη, ιδίως δεδομένης της κατάστασης στην Ιταλία.
Η σαφέστατη αυτή δήλωση Βαρουφάκη επιβεβαιώνει πλήρως την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην βουλή και καθιστά εθνικά υπόλογους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Μεγάλη ευθύνη όμως φέρει και ο Βαρουφάκης, γιατί έπρεπε να μιλήσει τότε και μη ξεχνάμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαμε εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ με μία απάτη! Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη δύο χρόνια μετά την παγίδευση του Ελληνικού Λαού δεν λύνουν το πρόβλημα.
Η μόνη λύση είναι μια ανυποχώρητα υπερήφανη εθνική πολιτική και αυτή την πολιτική μπορεί να εκφράσει μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή