Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Λεφτά υπάρχουν για τους απρόσκλητους… μόνον οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν!


Λεφτά υπάρχουν για τους απρόσκλητους… μόνον οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν!
Τον Σεπτέμβριο του 2016, λοιπόν, ερωτήθηκαν τα αρμόδια Υπουργεία Επικρατείας και Περιβάλλοντος, σχετικά με τις πολυάριθμες οικογένειες Ελλήνων πολιτών, οι οποίες διαβιούν στις οικίες τους σε συνθήκες φτώχειας και ειδικότερα χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.

Κατά την περίοδο κατάθεσης της εν λόγω Ερώτησης, η Δ.Ε.Η. προέβαινε σε διακοπή περίπου χιλίων συνδέσεων την ημέρα λόγω οφειλών. Αυτό βεβαίως συνεχίζεται και σήμερα, ένα έτος αργότερα.
Το Υπουργείο Επικρατείας δήλωσε αναρμόδιο, ενώ το Υπουργείο Περιβάλλοντος κυνικά απάντησε πως σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πληρωθούν οι οφειλές των Ελλήνων πολιτών προς την Δ.Ε.Η. και πως οι δόσεις αυξήθηκαν, ενώ και το ποσό της προκαταβολής είχε πάει από το 30% στο 15% της οφειλής, προς εξυπηρέτηση των δύστυχων οφειλετών.
Για την αναγκαία απαλλαγή του ελληνικού λαού από τα οικονομικά βάρη με τα οποία τον φόρτωσαν σκοπίμως οι ξένοι τοκογλύφοι, οι οποίοι ταυτόχρονα όμως χρηματοδοτούν με δισεκατομμύρια ευρώ τις ορδές των λαθρομεταναστών, προκειμένου αυτοί να εγκατασταθούν μόνιμα στην Πατρίδα μας και σταδιακά να αντικαταστήσουν τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό, απόλυτη σιωπή.