Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ελένη Ζαρούλια: Η λάσπη και ο αποκλεισμός δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ


Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια στην δευτερολογία της επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής για τις τηλεοπτικές άδειες τόνισε πως η λάσπη, οι συκοφαντίες και ο αποκλεισμός από ένα διεφθαρμένο μιντιακό κατεστημένο δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:
"Εις ό,τι αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς λειτουργούν σε σχέση με την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εντελώς αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά. Τις φορές που δεν μας συκοφαντούν, οι οποίες δεν είναι καθόλου λίγες, φροντίζουν να αποσιωπούν την παρουσία μας λες και δεν υπάρχουμε, περιφρονώντας με τρόπο τυραννικό το κόμμα που ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, τους οποίους θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας!
Όλα αυτά εξηγούνται από το καθεστώς το ιδιοκτησιακό, το οποίο διέπει τα ΜΜΕ. Όλοι σε αυτή τη χώρα γνωρίζουν ότι οι εφημερίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί ελέγχονται και κατευθύνονται από τους ολιγάρχες του πλούτου, οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες τους και αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι πλουτοκρατία όπως ο μέγας Αριστοτέλης ορίζει τα πολιτεύματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα κανάλια πολυτελείας και οι μεγάλες φυλλάδες με τις μεγάλες προσφορές, που μοιράζουν ακόμη και κουπόνια εκπτώσεων για τα σούπερ μάρκετ είναι στις σελίδες τους γεμάτες διαφημίσεις εταιρειών και τραπεζών, οι οποίες έχουν λεηλατήσει κυριολεκτικά τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.
Από την πλευρά του το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του σχετικά με τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
“ … Το ΕΣΡ ως θεσμικό όργανο- και με βάση κυρίως το άρθρο 5 παρ. 2 του Συντάγματος- δεν δικαιούται να διακρίνει τα κόμματα ή οποιονδήποτε άλλο με βάση τις πολιτικές τους θέσεις και την πολιτική τους δραστηριότητα. Στο συγκεκριμένο κόμμα έχουμε ήδη προ πολλού κοινοποιήσει το από 24/11/2016 έγγραφό μας, που απευθύνεται προς την ΕΡΤ και στο οποίο, μεταξύ άλλων διαλαμβάνονται και τα εξής: «2. Κανένας σταθμός, ωστόσο, δεν υποχρεούται, ουδέ καν δικαιούται να μεταδίδει στα ίδια πλαίσια (πληροφοριών και ειδήσεων) λόγους ή εικόνες ή συμπεριφορές εν γένει Κομμάτων ή οποιωνδήποτε άλλων, που συνιστούν ή εμπεριέχουν ή επιδοκιμάζουν αξιόποινες πράξεις, ήτοι εμπίπτουν στο «πραγματικό» διατάξεων είτε του ποινικού κώδικα είτε ειδικών ποινικών νόμων που προβλέπουν και τιμωρούν τις οικείες συμπεριφορές ως αξιόποινες πράξεις».
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η ανεξάρτητη αρχή η οποία έχει καθήκον σύμφωνα με το Σύνταγμα να επιβάλλει την πολυφωνία στους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι συχνότητες των οποίων είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού, ότι παραβιάζει το καθήκον της, αφού συστηματικά τα κανάλια μας αποκλείουν χωρίς να παραβιάζουμε όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του κανέναν συγκεκριμένο νόμο! 
Κυριαρχεί επί του προκειμένου ο νόμος της ζούγκλας όπου δυνατός στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτός που διαθέτει το βρώμικο χρήμα, χρήμα από θαλασσοδάνεια και από εργολαβίες υπερτιμολογημένες δημοσίων έργων.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επαναλαμβάνω, λειτουργούν κατά τρόπο εντελώς αντιδεοντολογικό αλλά εσείς οι μεγάλοι δημοκράτες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου δεν δίνεται δεκάρα γι’ αυτό! Οι κίτρινες φυλλάδες της βρώμικης πλουτοκρατίας ήταν αυτές που μιλούσαν για εκατομμύρια ευρώ που έχει στο ταμείο της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για παράνομες χρηματοδοτήσεις, για κρυμμένα οπλοστάσια και άλλα πολλά. Συκοφάντησαν ανθρώπους, διέσυραν οικογένειες, αλλά το πολιτικό σύστημα φάνηκε ανίκανο να κρατήσει έστω και τα προσχήματα και να επιβάλει την νομιμότητα
Η πραγματική ελευθερία σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς είναι ζήτημα δημοκρατίας, της αληθινής δημοκρατίας όπως υπήρχε στην αρχαία Αθήνα, όπου ίσχυε το “τις αγορεύει βούλεται”. Εδώ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό, αλλά αντίθετα όποιος είναι υπάκουος δούλος του συστήματος και διαθέτει χρήμα έχει στα χέρια του και την ενημέρωση. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου μέσα στα τόσα ψέματα που είχε πει προεκλογικά και συνεχίζει να λέει μετεκλογικά, είχε πει ότι θα κτυπήσει την διαπλοκή στα ΜΜΕ. Λόγια παχυά χωρίς περιεχόμενο και απλά η διαπλοκή αλλάζει χέρια και εις ό,τι αφορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο αποκλεισμός παραμένει από ένα σύστημα που επίσης παραμένει διεφθαρμένο.
Ας μη νομίζουν όμως ότι με τα ψέματά τους, με την λάσπη και την συκοφαντία τους και με την συνωμοσία της σιωπής θα σταματήσουν τους χρυσαυγίτες και τις χρυσαυγίτισες που δίνουν έναν υπέροχο αγώνα σε πόλεις και σε χωριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος κηρύσσοντας τον λόγο της Αλήθειας, κηρύσσοντας την Αλήθεια του Εθνικισμού που είναι και η μοναδική και τελευταία ελπίδα για να απαλλαγεί ο ελληνισμός από την ξενοκρατία που εξουσιάζει τον τόπο μας."