Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Βροχή» μολότοφ κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια: Έπιασαν 7 αναρχοκομμουνιστές και τους... άφησαν ελεύθερους!


«Βροχή» μολότοφ κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια: Έπιασαν 7 αναρχοκομμουνιστές και τους... άφησαν ελεύθερους!
Επιτέθηκαν με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και σε διμοιρία των ΜΑΤ
Πιστοί στο ραντεβού του Σαββατόβραδου ήταν οι αναρχοκομμουνιστές προκαλώντας τα συνηθισμένα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων. Παρά την σφοδρότητα των επιθέσεων που πραγματοποίησαν, για ακόμη μια φορά δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Βέβαια κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι άνδρες της Αστυνομίας προσήγαγαν 7 άτομα αλλά στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, τηρώντας προφανώς τις οδηγίες του συριζαίου υπουργού Προ-πο Τόσκα και το «savoir vivre» με τα χαϊδεμένα του πολιτικού συστήματος.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ, όταν μια ομάδα περίπου 40 κουκουλοφόρων επιχείρησε να επιτεθεί με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων. Όμως στο σημείο υπήρχε διμοιρία, η οποία κάλυψε το τμήμα, με αποτέλεσμα τις βόμβες μολότοφ να δεχθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ τα άτομα κατάφεραν να εξαφανιστούν στα στενά των Εξαρχείων, ανασυγκροτήθηκαν και μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα έκαναν συνεχείς επιθέσεις στη διμοιρία της Χαριλάου Τρικούπη.
Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τις μολότοφ στα Εξάρχεια
Από τις καταδρομικές επιθέσεις των αναρχοκομμουνιστών, μόλις επτά άτομα προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.