Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Νέο κάστρο του Εθνικισμού στον Πειραιά: Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στα εγκαίνια των νέων γραφείων - Bίντεο, Φωτορεπορτάζ


Το αδιαχώρητο επικράτησε στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όπου τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός και τα εγκαίνια.

Εκατοντάδες Πειραιώτες κατέκλυσαν τα νέα γραφεία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι Συναγωνιστές δεν μπόρεσαν να μπουν στην κύρια αίθουσα και παρακολούθησαν την εκδήλωση από τους διαδρόμους και το μπαλκόνι.
Πολλοί μάλιστα δεν κατάφεραν καν να ανεβούν, καθώς η προσέλευση κατοίκων του Πειραιά ήταν μαζική.
Η παρουσία εκατοντάδων φίλων της Χρυσής Αυγής στα εγκαίνια αυτού του νέου κάστρου του Εθνικισμού ήταν και η καλύτερη απάντηση σε μια χούφτα γραφικούς επαγγελματίες "αντιφασίστες" και στην θλιβερή τους αντισυγκέντρωση.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γραμματέας Τ.Ο. Πειραιά, Γρηγόρης Δεμέστιχας, οι βουλευτές Χρήστος Παππάς, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Κούζηλος και Γιάννης Λαγός και ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ. Ε., Σωτήρης Δεβελέκος.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στον συντονισμένο πόλεμο του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους που δεν έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Όπως είπε χαρακτηριστικά εδώ και δεκαετίες αντηχεί στον Πειραιά το σύνθημα: "Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές, ανήκουν στους Έλληνες και τους Εθνικιστές".
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία του συγγραφέα Φώτου Παπαθανάση και στο σημαντικό του έργο για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
Σημείωσε πως ο Ελληνικός Λαός επικρότησε την υπερήφανη και μαχητική στάση του Λαϊκού Συνδέσμου ενάντια στην ψήφιση της "αλλαγής φύλου" και της προδοτικής τουρκοτροπολογίας.
Τέλος, τόνισε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ασταμάτητος, καθώς όσο υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης και μία Χρυσαυγίτισσα, θα υπάρχει ψηλά μια Ελληνική Σημαία!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με άπαντες τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.