Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

«Πολιτική ορθότητα» από την Αγγλικανική Εκκλησία: Καλεί τα αγόρια να φορούν ελεύθερα φούστες και τακούνια!


«Πολιτική ορθότητα» από την Αγγλικανική Εκκλησία: Καλεί τα αγόρια να φορούν ελεύθερα φούστες και τακούνια!
Σε μία προτροπή, η οποία δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, προέβει η Εκκλησία της Αγγλίας, υπό το κάλυμμα της αντιμετώπισης του «ομοφοβικού εκφοβισμού», καλώντας τους γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να φορούν γυναικεία ή ανδρικά ρούχα κατά το δοκούν ανεξαρτήτως φύλου!
«Είτε πρόκειται για τιάρα είτε για φούστα μπαλέτου από τούλι και τακούνια, πυροσβεστικό κράνος ή κάπα υπερήρωα, τα αγόρια και τα κορίτσια θα πρέπει να φοράνε ό,τι επιθυμούν χωρίς να υπακούν σε στερεότυπα των φύλων» επισήμανε η Αγγλικανική Εκκλησία σε έκθεσή της, τονίζοντας ακόμα πως ιδίως τα σχολεία θα πρέπει να αποτελούν ένα ασφαλές καταφύγιο για «εξερεύνηση και παιχνίδι».

Η έκθεση των Αγγλικανών εστάλη σε 4.700 θρησκευτικά σχολεία (με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι) και περιγράφει διαφόρους τρόπους για να παταχθεί ο εκφοβισμός εις βάρος ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και διεμφυλικών μέσα στις σχολικές αίθουσες.
Όταν λοιπόν και η ίδια η εκκλησία της Αγγλίας υπακούει στα στερεότυπα της προπαγάνδας της «πολιτικής ορθότητας», αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της διείσδυσης της τελευταίας στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ