Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Χρήστος Παππάς προς μνημονιακούς Σύριζα - Ανέλ και Νέα Δημοκρατία: “Πάτε την Χώρα στα βράχια”! ΒΙΝΤΕΟ

Στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του Απολογισμού και Ισολογισμού του Κράτους για το 2015, τοποθετήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς. Αρχικά, ο Συναγωνιστής στηλίτευσε την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία δεν θέλει ή δεν μπορεί να πλήξει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, ο αρχιμάστορας της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής Νίκος Δένδιας προέβλεψε λίγο πριν την ομιλία του Συναγωνιστή ότι οι εκλογές θα γίνουν στις αρχές του 2019.

Ανέπτυξε στην συνέχεια τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής και την σταθερή αντιμνημονιακή της τοποθέτηση, που αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση και σωτηρία της πατρίδας. Για να καταλήξει στο τέλος ότι τόσο οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και η Νέα Δημοκρατία δεν διαθέτουν ψήγμα λογικής και οδηγούν την χώρα στα βράχια.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή:
- Κύριε πρόεδρε, εγώ θα πω κυρίες και κύριοι, διότι δεν μπορώ να καταλάβω τον ρατσισμό του κυρίου Δένδια με τα νέα νομοθετήματα της αριστεράς στα οποία ασθμαίνοντας ακολουθεί και η ψευτοδεξιά, ψηφίζονται διέμφυλα, ψηφίζονται αλλαγές φύλλου κλπ. Κυρίες και κύριοι λοιπόν, γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθει κάποιος από σας.
Π: Κύριε Παππά νομίζω ότι το κάνατε ως χιούμορ αυτό που είπατε. Ως χιούμορ τα εκλαμβάνω και τα σβήνω με δική μου απόφαση από τα πρακτικά.
- Και ως χιούμορ θα πρέπει να εκλάβουμε και αυτά που είπε ο κύριος Δένδιας προηγουμένως; Γιατί σε μια ατμόσφαιρα φαιδρότητας τι μας είπε ο κύριος Δένδιας; Μας είπε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο δεν μπορεί ή δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και δια στόματος του ιδίου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ακούμε ότι οι εκλογές θα πάνε στο τέλος του ΄18 ή στις αρχές του ΄19. Πολύ μεγάλη συνοχή λοιπόν στην Νέα Δημοκρατία... Ο δελφίνος κύριος Δένδιας θέλει να κερδίσει χρόνο. Αυτό μας είπε τώρα και διάφορα άλλα φαιδρά. Εγώ έχω να πω για εσάς τους συριζαίους αυτό που είχε γράψει ο Ευαγγελιστής «και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, απαρνήση με». Τελείωσε χθες το παραμυθάκι της φιλολαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μια μέρα κράτησε αυτό το παραμύθι.
Κατατέθηκε ο νέος μνημονιακός προϋπολογισμός με νέα αιματηρά μέτρα. Με μέτρα δυόμιση δισ. ευρώ. Αφού μοιράσατε σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας το δήθεν, όπως το ονομάζετε, κοινωνικό μέρισμα, και με αυτό ασχολούνται προπαγανδίζοντας την κυβέρνηση όλα τα κανάλια, φέρνετε την ίδια μέρα, την επόμενη μέρα, από την πίσω πόρτα νέα βαριά μέτρα που θα πλήξουν τον ελληνικό λαό πολλαπλάσιες φορές. Μέτρα δυόμιση δισ., να το ακούσει ο κόσμος. 1,4% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Έχουμε αυξήσεις φόρων, μειώσεις στο ΕΚΑΣ, μείωση της έκπτωσης των ειδικών δαπανών, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για τους ελευθέρους επαγγελματίες, ουσιαστικά έχετε καταργήσει και αυτήν την ανάσα των 100 δόσεων. Μειώνετε το επίδομα θέρμανσης, έχετε νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, και καταργείτε και το εθνωφελές και για λόγους όχι μόνο οικονομικούς μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι έχετε επιδείξει και επιδεικνύετε μια βαθύτατη υποκρισία για το μοίρασμα λίγων εκατομμυρίων, το οποίο επιπροσθέτως για να μην γελιόμαστε να τα λέμε όλα, να λέμε αλήθειες, θα περιοριστεί κυρίως σε λαθρομετανάστες. Αν ένας αναξιοπαθών Έλληνας έχει ένα ρημαγμένο εξοχικό ή ένα σπίτι που κινδυνεύει να του το πάρει η τράπεζα, ή η εφορία να το κατασχέσει δεν δικαιούται το κοινωνικό μέρισμα. Και έρχεται σε αυτήν την συγκυρία σήμερα εμάς να μας επιβεβαιώσει, εμάς τους κακούς, τους φασίστες, το ίδρυμα Bertelsmann-Stiftung, το οποίο λέει τα χειρότερα για την Ελλάδα, αναφέρει ότι χειρότερα από την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία και η Ρουμανία, στο ζήτημα της φτώχειας, διαπιστώνει μεν μια βελτίωση της «κοινωνικής δικαιοσύνης» στην Ευρώπη αλλά σε ότι αφορά την Ελλάδα, η Ελλάδα βρίσκεται στις πέντε χειρότερες χώρες. Παιδιά που διαβιούν σε συνθήκες σοβαρής ανέχειας, να μην έχουν θέρμανση, να μην έχουν τακτικά γεύματα, γεύματα που τα χρειάζονται, και τα φτωχά αυτά παιδιά, η ύπαρξη αυτής της πραγματικότητας την οποία τεχνηέντως η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ θέλει να τα κρύψει κάτω από το χαλί, αυτά τα παιδιά έχουν υπερδιπλασιαστεί από το 2008, και έχουν φθάσει δυστυχώς σε ποσοστό που ανεβαίνει το 26, 7% όπως μας λέει το ίδρυμα. Το οποίο αναφέρει ότι το 50% του ενεργού πληθυσμού, του ικανού προς εργασία πληθυσμού, είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.
Για να ξεφύγουμε από αυτήν την θέση είναι σίγουρο κύριοι της αριστεράς είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα η πατρίδα μας. Ο πενόμενος Ελληνικός λαός, ο δυστυχής ελληνικός λαός των μνημονιών, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με τα μνημόνια. Δεν το βλέπετε ότι πάτε την χώρα στα βράχια; Δεν το βλέπετε ότι καταστρέφετε την χώρα; Δεν έχετε έστω ένα ψήγμα λογικής, δεν σας έχει απομείνει; Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία; Τόσο γλυκιά είναι η καρέκλα; Ήρθε η ώρα να κάνετε πολιτικές, να μετατρέψετε αυτήν την παρέα, την φοιτητοπαρέα του κουτουκιού την αριστερή, την παρέα των καταλήψεων σε πραγματική εθνική κυβέρνηση, που θα απαιτήσει στην Ευρώπη τα δίκαια της Ελλάδος. Που επιτέλους θα σκίσει τα μνημόνια! Το σύνταγμα λέει για αυτούς τους πολιτικούς, τα κόμματα. Υπάρχει άρθρο του συντάγματος που άλλα τάζουν και άλλα κάνουν.
Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τις διώξεις, τη λάσπη, την σιωπή, σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Και σας μεταφέρω μια είδηση στην οποία επιμελώς δεν θα αναφερθούν τα δελτία ειδήσεων. «Τα όπλα της Χρυσή Αυγής: πανηγυρική αθώωση Συναγωνιστή, Χρυσαυγίτη δηλαδή που βρέθηκε κατηγορούμενος για κατοχή πλαστικού όπλου για παιδιά». Πέρασε δικαστήριο. Υπάρχει το όνομά του και στο διαδίκτυο. Συναγωνιστής μας, Χρυσαυγίτης, νέο παιδί παλληκάρι με ψυχή ελληνική, βρέθηκε κατηγορούμενος μετά την σκευωρία και τις διώξεις του αποχωρήσαντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε τυλιγμένος κι αυτός σε μια κόλλα χαρτί, για το δήθεν οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Και χθες με συνοπτικές διαδικασίες, οι δικαστές φυσικά αθώωσαν τον εν λόγω Συναγωνιστή. Το πλαστικό δε παιχνίδι το οποίο βάφτισε ο Δένδιας επικίνδυνο όπλο «εγκληματικής οργάνωσης», ήταν και αποδείχτηκε στο δικαστήριο ότι ήταν μια σκευωρία. Μια ακόμη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτές τις ειδήσεις τρέμετε.
Σε ότι αφορά τον ισολογισμό του έτους 2015, δηλαδή την πολιτική φτωχοποίησης όταν εσείς η δήθεν αριστερά πήρατε την σκυτάλη από την δήθεν δεξιά, εντείνεται από το ΄15 έως σήμερα μην περιμένετε από εμάς προϋπολογισμούς, ισολογισμούς, απολογισμούς οι οποίοι γίνονται μόνο για να αποδείξετε στους συνεργάτες σας της Ευρώπης, δηλαδή στους τοκογλύφους ότι έχετε μια αντιμαχία μεταξύ σας ποιος θα είναι ο καλύτερος, ποιος από εσάς τους δυο, που είστε ίδιοι, στο μνημονιακό τόξο ανήκετε θα είναι ο καλύτερος υπηρέτης της Μέρκελ.
Φυσικά λοιπόν δεν συνυπογράφουμε κανέναν ισολογισμό, να είστε σίγουροι όταν ο Θεός δώσει, και υπάρξει στην Ελλάδα μια εθνική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μια κυβέρνηση εθνική και λαϊκή συγχρόνως, θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους αυτούς που οδήγησαν και οδηγούν την χώρα μας στην καταστροφή και θα πάρετε και εσείς το μερίδιο ευθύνης που σας ανήκει, θα πληρώσετε για αυτό που σας ανήκει.