Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Όταν το παρακράτος εισβάλλει στο Πεντάγωνο


Όταν το παρακράτος εισβάλλει στο Πεντάγωνο
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Η εισβολή μελών γνωστής παρακρατικής συμμορίας -η οποία χαίρει της ασυλίας της κόκκινης Χούντας- στο Πεντάγωνο, επιβεβαιώνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο μια πραγματικότητα την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή επισημαίνει: ο Ελληνικός Λαός στενάζει υπό τον ασφυκτικό αντεθνικό και μνημονιακό κλοιό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα.

Απέχει πολύ η σκληρή σημερινή πραγματικότητα από τις κάθε άλλο παρά αγνές προσπάθειες κάποιων να αποδώσουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διάθεση και ρητορική καταστροφολογική. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που παρουσιάζει το μέλλον δυσοίωνο, είναι τα ίδια τα γεγονότα εκείνα τα οποία δικαιώνουν το Κίνημά μας και αποδεικνύουν το αληθές των προειδοποιήσεων προς τους συμπατριώτες μας. Αφήνουμε εντούτοις κατά μέρος τις δραματικές εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα της καθημερινότητας και επικεντρώνουμε στο γεγονός της εισβολής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αρνούμενοι να αποδεχτούμε την υποβάθμισή του από τους λακέδες του υποτιθέμενου «συνταγματικού» τόξου.
Την 20η Νοεμβρίου, μιλώντας από βήματος βουλής, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υπήρξε ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός ο οποίος απέδωσε στην εισβολή μια διάσταση την οποία κανείς άλλος δεν έθιξε. Διότι επικοινωνιακά χρήσιμες είναι οι ειρωνείες για την αποτελεσματικότητα του αρμόδιου υπουργού, τούτο όμως δεν ενδιαφέρει τόσο όσο το πλήγμα για το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε την εισβολή των παρακρατικών συμβολική, με απώτερο στόχο να στείλει στην ελληνική κοινή γνώμη το εξής μήνυμα: