Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη Νίκη της CasaPound στην Ρώμη: Ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο των Εθνικιστών στην Ιταλική βουλή!


Μεγάλη Νίκη της CasaPound στην Ρώμη: Ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο των Εθνικιστών στην Ιταλική βουλή!
Κοντά στο 10% έφτασε το ποσοστό του υποψήφιου της CasaPound στην Όστια της Ρώμης, προάστιο της Ιταλικής πρωτεύουσας. Μάλιστα σε μερικές περιοχές άγγιξε και το 20%! Η δυναμική που αποκτάει πλέον η CasaPound και οι επιτυχίες στις περιφερειακές εκλογές ανοίγουν τον δρόμο για την είσοδό τους και στην Ιταλική βουλή.

«Στηρίζουμε τις νίκες εθνικιστικών δυνάμεων σε κάθε δήμο. Αν αυτό γίνει και σε άλλες πόλεις, θα έχουμε ελπίδες να μπούμε στη Βουλή για να προστατεύσουμε το έθνος μας», λέει ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του CasaPound, Λούκα Μαρσέλα. Παρά την εκστρατεία λάσπης των ΜΜΕ κατά του κινήματος της CasaPound που τους κατηγορούσαν και τους κατηγορούν ακόμα ως νεοναζιστές, οι κάτοικοι αγνόησαν την προπαγάνδα και στήριξαν μαζικά τους Ιταλούς Εθνικιστές.  
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή:
«Η Όστια, το υποβαθμισμένο προάστιο των 230.000 κατοίκων, διακρίνεται για την ανεργία, την αντιπάθεια των κατοίκων για τους μετανάστες και τη διείσδυση του οργανωμένου εγκλήματος ακόμη και στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής. Οι ψηφοφόροι, όμως, έδειξαν ότι εκτιμούν τις προσπάθειες του CasaPound να οργανώσει συσσίτιο για τους φτωχότερους κατοίκους ή να εξασφαλίσει τη συντήρηση ανελκυστήρων στους ουρανοξύστες των εργατικών κατοικιών».