Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

4 εκατ. ευρώ χριστουγεννιάτικο δώρο στα κόμματα της κλεπτοκρατίας! Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης


4 εκατ. ευρώ χριστουγεννιάτικο δώρο στα κόμματα της κλεπτοκρατίας! Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης
Έρχονται γιορτές και όλοι μας κάτι θα πάρουμε. Ο μεν Ελληνικός Λαός πήρε νέα μνημονιακά μέτρα εναντίον του και ετοιμάζεται για έναν «καυτό» φορολογικά Ιανουάριο. Τα κόμματα πήρανε 4 εκ. επιπλέον ευρώ, προκειμένου να οργανώσουν καλύτερα την επέλασή τους εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα, ο Σύριζα πήρε 1.312.618, 15 €. Η Νέα Δημοκρατία 1.060.847,28€. Το ΠαΣοΚ 555.720,36 € από κοινού με το Ποτάμι. Το ΚΚ€ τσίμπησε 290.220,47 καπιταλιστικά ευρώ. Οι ΑΝΕΛ πήρανε 227.572,61€ και ο Λεβέντης 167.637,89€.

Το μόνο κόμμα που δεν παίρνει ούτε ευρώ από τον κρατικό κορβανά, αλλά δεν το λένε οι δημοσιογράφοι, είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, η οποία όταν λάμβανε χρηματοδότηση την μοίραζε πάλι στον Ελληνικό Λαό και «χάλαγε την πιάτσα». Έτσι αποφασίστηκε από όλη την συμμορία να κοπεί αυτή η χρηματοδότηση με παράνομη και αντισυνταγματική, φωτογραφική νομοθεσία που θέσπισε εκτάκτως.
Αυτό, όμως, δεν θα το ακούσετε από κανένα κανάλι της διαφθοράς. Όπως «θάβουν» τις ειδήσεις που αφορούν την Χρυσή Αυγή και «ξεχνάνε» να προβάλλουν έστω και τις επίσημες ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου, έτσι και τώρα θα «ξεχάσουν» να αφαιρέσουν από την λίστα αυτή την Χρυσή Αυγή ως το μόνο κόμμα που ΔΕΝ λαμβάνει χρηματοδότηση.