Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Εισηγητής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αναφορικά με την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής, διατάξεων δηλαδή που αφορούν το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής. Αρχικά, κατήγγειλε την επερχόμενη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Βουλής και στηλίτευσε την εθνικά επιζήμια «Πρώτη φορά Αριστερά».
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση, όπου αφενός επιβάλλει μια ληστρική μνημονιακή οικονομική πολιτική και αφετέρου ακολουθεί μια πολιτική υποχωρητικότητας και υποταγής απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και τις φιλοδοξίες του Ερντογάν, καθώς και στις βλέψεις των Τούρκων για Αιγαίο και Θράκη, όσο και στις επιδιώξεις των σκοπιανών για υφαρπαγή του εθνικού μας ονόματος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές ότι σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα μάχεται για την Ελευθερία αυτού του τόπου ενάντια τους διεθνείς τοκογλύφους και από τους εγχώριους υποτακτικούς τους του «συνταγματικού»-αντιλαϊκού τόξου.