Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η «ταφόπλακα της αριστεράς», οι εφεδρικοί Σύριζα και τα σκουπίδια της ιστορίας



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» δίνει ο γνωστός αριστερός συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο mister Tsipras και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η «ταφόπετρα της αριστεράς»«Η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ταφόπετρα του κινήματος και θα πάρει πολλές δεκαετίες μέχρι να ξαναδιαμορφωθεί μια άλλη αριστερά».

Και βέβαια, ο Τσίπρας και οι συν αυτώ τα γνωρίζουν αυτά, γι’ αυτό έχουν στήσει… εφεδρικούς ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν του κάνουν… αντιπολίτευση, για να διοχετεύσουν εκεί την λαϊκή δυσαρέσκεια από την πολιτική του και να μείνει η αριστερά στο προσκήνιο!
Κι όταν μιλάμε για… εφεδρικούς ΣΥΡΙΖΑ (για όλα τα… γούστα!), αναφερόμαστε στους Λαφαζανίστας, στο κόμμα της αφέντρας Ζωής, στην ΑΝΤΑΡCIA, αλλά και στον «Ρουβίκωνα» και τις υπόλοιπες παρακρατικές «συλλογικότητες», καθώς επίσης και το ΚΚΕ. Είναι όλοι ΙΔΙΟΙ και παίζουνε το ίδιο παιχνίδι!
Γι’ αυτό και ο λαός πρέπει να τους απομονώσει όλους, για να στείλει οριστικά και αμετάκλητα την αριστερά εκεί που της αξίζει: στα σκουπίδια της Ιστορίας!
Αλλά, για να φύγει και να μην ξανάρθει η αριστερά σε οποιαδήποτε μορφή της, είναι απαραίτητο να...