Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

«Ένοπλες περιπολίες» ανακοίνωσαν τα κόκκινα σκυλιά του καθεστώτος!


Πανικός και τρόμος έχει πέσει στο σάπιο καθεστώς μετά από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, που το καθεστώς νιώθει να χάνει τον έλεγχο, εξαπολύει τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά του για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό.
Στα πλαίσια αυτά, το κουρδισμένο αληταριό της «πρώτης φοράς αριστερά» ανακοίνωσε «ένοπλες περιπολίες» μέσω της γνωστής διαδικτυακής χαβούζας του Σόρος.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Καμία ανόχη. Όλοι σε επαγρύπνιση.
Στην χθεσινή συνάντηση του Συντονιστικού Καταλήψεων Αθηνών Πειρώς και Αργοσαρωνικού με θέμα την προστασία των χώρων του αγώνα συμμετειχαν 12 καταλήψεις. Αποφασίστηκε ότι από σήμερα και  μέχρι την λήξη των εθνικιστικών συλλαητηρίων στην Αθήνα, θα υπάρχει περιφρούρηση και ένοπλες περιπολίες για την αποτροπη επιθέσεων.

Οι ομάδες περιφρούρησης και περιπολίας θα αναπτυχθούν σύφωνα με τις κατά τόπους περιφέρειες των οργανώσεων της Αναρχικής Πολιτικής Ομοσπονδίας. Οσ@ς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν έμπρακτα θα πρέπει να ενημερωθούν απευθείας από τις συνελεύσεις ή τους χώρους τους οποίους θέλουν να ενισχύσουν».
Όπως παρατηρούμε στο παραπάνω απειλητικό μήνυμα, το πρώτο… θύμα των «ενόπλων περιπολιών» των αναρχοκομμουνιστών, ήταν η… ορθογραφία.
Κατά τα άλλα, η παρακρατική τρομοκρατία ΔΕΝ θα περάσει!