Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Σύριζα για το συλλαλητήριο: “Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στείλαμε τελεσίγραφο στην ανθελληνική κυβέρνηση”

Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Σύριζα για το συλλαλητήριο: “Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στείλαμε τελεσίγραφο στην ανθελληνική κυβέρνηση”Η Χρυσή Αυγή απάντησε με ένα βίντεο από το συλλαλητήριο και μία δήλωση του εκπροσώπου της στην προκλητική ανακοίνωση του Σύριζα:

Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν τους Χρυσαυγίτες μπροστά στον Λευκό Πύργο. Την στιγμή που φθάσαμε στο συλλαλητήριο, οι συγκεντρωμένοι Μακεδόνες μας υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα και πολύ έντονες εκδηλώσεις υποστήριξης. Η αγάπη του Ελληνικού Λαού είναι η καλύτερη απάντηση στα ανδρείκελα του Σύριζα που έχουν προδώσει τα εθνικά μας δίκαια. Με την στήριξη των Ελλήνων, πολύ σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι και θα τελειώνουμε οριστικά με τους φορείς της υποταγής και της εθνικής μειοδοσίας.
Η Χρυσή Αυγή για το συλλαλητήριο 
"Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι στείλαμε τελεσίγραφο στην ανθελληνική συγκυβέρνηση και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα: η εκχώρηση του ονόματος δεν θα περάσει! Κάτω τα χέρια απ' την Μακεδονία!