Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του!


Θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του!Τα ξημερώματα, γύρω στις 5 η ώρα, «άγνωστοι» (γνωστοί παρακρατικοί στην πραγματικότητα) πραγματοποίησαν θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή και τ. Βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, τοποθετώντας ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του, ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές και προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τα τοπικά μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την επίθεση κάνοντας λόγο για «γκαζάκια», όμως η έκταση της καταστροφής δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για εκρηκτικό εμπρηστικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος.
Είναι σαφές ότι οι παρακρατικοί ως σκοπό τους είχαν να κάνουν τον Συναγωνιστή Αρβανίτη να σωπάσει, να μην θίγει τα κακώς κείμενα και να μην ενοχλεί τους κρατούντες εξουσιαστές. Πλανώνται, βεβαίως, πλάνην οικτράν, αφού σε αυτή την κατεύθυνση απέτυχαν οι σκευωροί και οι επίορκοι εντολοδόχοι τους, που επέβαλλαν την πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απαγόρευση ομιλίας, συνεπώς δεν μπορούν να επιτύχουν τα παρακρατικά τσογλάνια με τις βόμβες τους.