Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων: Οι «πατριώτες» της ψευτοδεξιάς και η Μακεδονία μας


Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων: Οι «πατριώτες» της ψευτοδεξιάς και η Μακεδονία μας
«Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς. Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;», έγραφε ο Γεώργιος Σουρής και δεν μπορεί κανείς παρά να τον ανακαλέσει στην μνήμη βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο «αντιμετωπίζει» τους εθνοπροδότες του Σύριζα η εγχώρια ψευτοδεξιά.
Την ίδια ώρα που ο Σύριζα προχωρά ολοταχώς και παρά την σαφή βούληση του Ελληνικού Λαού στην προδοσία της Μακεδονίας μας, η ψευτοδεξιά διεξάγει έναν πολιτικάντικο αγώνα για τα ψηφαλάκια, ενώ επί της ουσίας συμφωνούν στην προδοσία.

Ο μεν Καμμένος μιλώντας χθες στην Βουλή είπε ότι «διαφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης» και ότι «θα κάνει τα πάντα για να μην δοθεί το όνομα». Βεβαίως, τέτοιες δηλώσεις είναι τουλάχιστον τραγελαφικές όταν έρχονται από τον άνθρωπο που έχει δηλώσει την εμπιστοσύνη του στον Κοτζιά και συνεχίζει να παραμένει υπουργός αυτής της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης. Κοινώς, κάνει «τα πάντα» εκτός από το να σηκωθεί από την υπουργική καρέκλα.
Ο δε Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι άφησε τους βουλευτές του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, ουδέποτε αποκήρυξε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για σύνθετη ονομασία. Μάλιστα, μιλώντας στο Politico είπε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να αποδεχθεί μια συμφωνία για αλλαγή της ονομασίας της ΠΓΔΜ μόνο ως μέρος μίας ευρύτερης συμφωνίας, που θα υποχρεώνει τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και να αποκηρύξουν τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς».
Είναι σαφές και προφανές ότι οι «πατριωτικές» κορώνες της ψευτοδεξιάς αποσκοπούν μονάχα στα ψηφαλάκια, ενώ είναι παντελώς κενές περιεχομένου. Η «δεξιά» του ΝΑΤΟ και των «συμμάχων» ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με το οποιοδήποτε είδος πατριωτισμού από την στιγμή που τα συμφέροντα των «δυτικών» έρχονται σε αντίθεση με το εθνικό συμφέρον.