Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στον Ξένιο FM για την πολιτική επικαιρότητα - Ηχητικό


Στην εκπομπή Ξένιος FM 94,3 φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς, ο οποίος σχολίασε επί ζητημάτων της πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως δε για το σκάνδαλο Novartis και τον ύπουλο ρόλο της ΝΔ.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πολιτικοί οι οποίοι προβαίνουν σε κατάχρηση ή κλοπή του δημοσίου χρήματος που προέρχεται από τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων, οφείλουν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, ενώ όσομ αφορά την ΝΔ ο Χρήστος Παππάς τόνισε πως πρόκειται για ένα κόμμα πατριδοκάπηλων και καιροσκόπων.

Φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε στο απυρόβλητο, καθώς αποτελεί το κατεξοχήν εθνοπροδοτικό κόμμα, που απεργάζεται, παρά την ξεκάθαρη θέληση του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Εν τούτοις, πέραν των Σκοπίων, ο αγώνας των Ελλήνων έχει πολλά μέτωπα με τις γειτονικές χώρες Αλβανία και Τουρκία, σε Θράκη, Αιγαίο και Βόρειο Ήπειρο.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε ότι Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελεί κίνημα-πρότυπο για τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, ενώ κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή ακολουθεί το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.