Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ηλίας Παναγιώταρος: H καταστροφική κυβέρνηση ερήμωσε την Ελληνική ύπαιθρο - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής σχετικά με την μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μάνου Μανωλάκου, ενός καλού αγωνιστή, ο οποίος αγωνιζόταν για Πατρίδα, Θρησκεία και οικογένεια.

Εν συνεχεία σχολίασε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στα Ίμια λέγοντας πως «η μόνη απάντηση από την Κυβέρνηση που μπορεί να ξεπλύνει την, για δεύτερη φορά, ντροπή σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας, είναι μόνο αν ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ και λοιπούς αξιωματούχους πάνε και πιούν καφέ πάνω στις βραχονησίδες. Οτιδήποτε άλλο είναι συνεχής υποχώρηση».
Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis ο συναγωνιστής Παναγιώταρος σχολίασε τον πανικό του κ. Γεωργιάδη όπου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που φώναζε κι έλεγε «μα, εγώ δεν έδωσα 65 εκατομμύρια στη NOVARTIS», αλλά τελικά έκαναν τις προσθέσεις εκεί επί τόπου και βγήκε ότι όντως είχε δώσει 65 εκατομμύρια.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο τόνισε πως με τις διάφορες μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ κτλ, η κοινωνική, η αγροτική πρόνοια μέσω του ΟΓΑ σιγά σιγά με διάφορους τρόπους περικόπτεται ή εξαλείφεται. Διότι ο ΟΓΑ μαζί με τους αγρότες ήταν από τους στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του καταγγέλλοντας την κυβέρνηση πως για ακόμη μία φορά και σε ένα νομοσχέδιο που έχει να κάνει με θέματα του αγροτικού κόσμου, μπερδεύει τους αγρότες με τους λαθρομετανάστες. Αυτό, όπως και πολλές άλλες τέτοιες παρόμοιες πρακτικές, δεν είναι καθόλου σωστό και δεν νομίζουμε ότι εξυπηρετεί τίποτα απολύτως.