Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Metron Analysis: Στο 9,4% και τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ραγδαία άνοδο τριών ποσοστιαίων μονάδων



Ηττήθηκαν κατά κράτος οι συστημικοί δημοσκόποι και τα παπαγαλάκια τους, καθώς αναγκάστηκαν πια να παραδεχθούν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία και την εδραίωσή της ως τρίτη και αδιαμφισβήτητη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Στην δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Metron Analysis και δημοσιεύει αύριο το Κυριακάτικο Βήμα καταγράφεται άνοδος τριών ποσοστιαίων μονάδων για την Χρυσή Αυγή, από το 6,5% στο 9,4%.
Μάλιστα η μέγιστη τιμή που δίνεται από την εταιρεία στην εκτίμηση ψήφου είναι το 10,6% γεγονός που πιστοποιεί πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ήδη διψήφια!
Όσο για το κλεφτοΠασόκ και το παραμύθι της δήθεν ανόδου της Φώφης ξεφούσκωσε ακόμα και από αυτούς που την προωθούν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις!
Έτσι, στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα συστημικά Νέα τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση ψήφου:
  • ΝΔ 34,9%
  • ΣΥΡΙΖΑ 25,2%
  • Χρυσή Αυγή 9,4%
  • Πασόκ 8,4%
  • ΚΚΕ 7%
  • Λεβέντης 3%
  • Ανέλ 2,5%
Αξίζει να σημειωθεί πως στον σχολιασμό του ο Στράτος Φαναράς καταγράφει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, το μόνο κόμμα με αυξητικές τάσεις σε συνδυασμό με την σταδιακή κατάρρευση του σαθρού πολιτικού κατεστημένου των πολιτικάντηδων.
Το μείζον εθνικό θέμα του Μακεδονικού, οι συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και το βρώμικο σκάνδαλο Novartis αφυπνίζουν τους πολίτες που στρέφουν αμετάκλητα πια την πλάτη τους στα συστημικά αποκόμματα.
Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως τα καλύτερα έρχονται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ότι όποτε και αν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές το σύστημα καλά θα κάνει να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο σοκ και για μια μεγάλη Εθνικιστική Νίκη!