Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

N. Γ. Μιχαλολιάκος: Και μετά τα Συλλαλητήρια, τι;


N. Γ. Μιχαλολιάκος: Και μετά τα Συλλαλητήρια, τι;
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Ήμασταν όλοι εκεί, στην Πλατεία Συντάγματος, η οποία ονομάστηκε πλατεία Συντάγματος εις ανάμνησιν της ημέρας κατά την οποίαν ο "λαός" απαίτησε Σύνταγμα από τον Βασιλέα 'Οθωνα. Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο περί του λαού, αλλά περί ενός ετεροκλήτου όχλου στην υπηρεσίαν της Αγγλικής Πρεσβείας, η οποία δεν έβλεπε με καλό μάτι το γεγονός ότι ο Βασιλεύς 'Οθων είχε ταχθεί ολόθερμα υπέρ της Μεγάλης Ιδέας! Ανάμεσα στον "λαό" και οι φυλακισμένοι, που τους απελευθέρωσαν οι "επαναστάτες" για να φωνάζουν υπέρ του Συντάγματος, αλλά αυτοί μη γνωρίζοντας τι είναι Σύνταγμα, φώναζαν το σύνθημα "ζήτω ο Σύνταγμας..."

Δεν ήταν αυτού του είδους η συγκέντρωση της 4ης Φεβρουαρίου, ήταν μία συγκέντρωση Εθνική εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων! Όσο για εμάς, τους Χρυσαυγίτες, ήμασταν εκεί για την Μακεδονία μας, όπως ήμασταν και στην δεκαετία του '90, όπως ήμασταν και στην δεκαετία του 2010 ενάντια στα αντεθνικά προπαντός Μνημόνια. Ας μην απορούν, λοιπόν, κάποιοι για την παρουσία μας...
Το ερώτημα που τίθεται είναι: μετά τα Συλλαλητήρια τι; Γιατί Συλλαλητήρια έγιναν και στην δεκαετία του '90 και δεν έδωσαν λύση Εθνική. Απέτρεψαν βέβαια την εθνική μειοδοσία και αυτό σίγουρα είναι θετικό και θα είναι θετικό εάν συμβεί το ίδιο και με τα συλλαλητήρια του 2018. Όμως είναι κάποια πράγματα, τα οποία μας προβληματίζουν.
Όπως το γεγονός ότι το σύνθημα της Θεσσαλονίκης "Η σύνθετη ονομασία είναι προδοσία", μετετράπη στην Αθήνα στο "η διπλή ονομασία είναι καπηλεία'! Το "σύνθετη" έγινε "διπλή" και το "προδοσία" έγινε "καπηλεία'... Μήπως αυτό δείχνει υποχώρηση; Και εάν ισχύει αυτό, τότε στο όνομα ποιου έγινε και με απόφαση ποιων αυτή η υποχώρηση; Γιατί ο Λαός, ο οποίος ανέμισε εκατοντάδες χιλιάδες Γαλανόλευκες στην Πλατεία Συντάγματος σίγουρα δεν συμφωνεί!
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, αυτοί οι οποίοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του λαού ότι θα είναι ένοχοι έναντι της Ιστορίας εάν προδώσουν το Εθνικό Πάθος και υποχωρήσουν έστω και ένα χιλιοστό, όπως βεβαίως πρέπει να γνωρίζουν και αυτοί που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία προδοσία τύπου «Gorna Makedoιύja» ότι οι 'Ελληνες ποτέ δεν θα δεχθούν το ξεπούλημα του ονόματός τους, της ψυχής τους, της Ιστορίας τους, όσες συμφωνίες και εάν υπογράψουν!