Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Καταρρέουν τα γελοία επιχειρήματα του σκευωρού Σαμαρά περί μη εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis


Καταρρέουν τα γελοία επιχειρήματα του σκευωρού Σαμαρά περί μη εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis
Ο σκευωρός Σαμαράς ζει με τρόμο τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας, καθώς αντιλαμβάνεται πως ο κλοιός γύρω του αναφορικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Nonartis σφίγγει επικίνδυνα.
Δύο από τα... ατράνταχτα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί για να αντικρούσει την μαρτυρία περί μίζας είναι καταγέλαστα και καταρρέουν από μόνα τους. Αρχικά, ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να μπει ένα αυτοκίνητο στο Μαξίμου, γιατί δεν υπάρχει πάρκινγκ!

Προφανώς όλα αυτά τα αυτοκίνητα επισήμων και των αντρών ασφαλείας που μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα του Μαξίμου και παρκάρουν ακριβώς μπροστά από τα σκαλιά, στην συνέχεια εξαϋλώνονται, γιατί σύμφωνα με τον Σαμαρά... δεν υπάρχει πάρκινγκ!
Το δεύτερο γελοίο επιχείρημά του είναι ότι αποκλείεται ο Παπασταύρου να είχε ραντεβού την Τρίτη το πρωί στις 9 (21 Οκτωβρίου 2014) με τον Φρουζή, γιατί ο Παπασταύρου το Σάββατο 18 Οκτωβρίου παντρεύτηκε στις Σπέτσες. Πώς γίνεται λοιπόν 2 ημέρες μετά τον γάμο του να βρεθεί στην Αθήνα;
Την απάντηση την δίνει ο καλά πληροφορημένος "βηματοδότης" εκείνης της εποχής που γράφει: "Ούτε μήνας του μέλιτος ούτε καν εβδομάδα του μέλιτος. Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και πιστός συνεργάτης του Στ. Παπασταύρου επέστρεψε αμέσως στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε τις προετοιμασίες για την κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα, μετά τον γάμο του το περασμένο Σάββατο με την επικοινωνιολόγο Μαρί Αγαλιώτου. Οπως έμαθα, ο γάμος έγινε στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρέστη και ο κ. Αντ. Σαμαράς".
Όπως φαίνεται λοιπόν Σαμαράς και Παπασταύρου αφήσαν τον γάμο στις Σπέτσες και έσπευσαν στην Αθήνα, γιατί τα... πουρνάρια ήταν πολύτιμα!