Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ντροπή: Η Δούρου και η Περιφέρεια Αττικής απέρριψε ψήφισμα συμπαράστασης της “Ελληνικής Αυγής” για τους δύο στρατιωτικούς μας!

Σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής απέρριψε ψήφισμα συμπαράστασης της Ελληνικής Αυγής για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και ταυτόχρονα καταδίκης της τουρκικής προκλητικότητας.
Στην 10η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, η παράταξη της "Ελληνικής Αυγής" επιχείρησε να φέρει ψήφισμα συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας που κρατούνται παράνομα στην τουρκία.
Όπως ήταν αναμενόμενο η διοικούσα παράταξη της κας Δούρου απέρριψε την πρόταση μας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το εθνομηδενιστικό της πρόσημο.

Θλιβερή εντύπωση προκάλεσε επίσης και η στάση όλων των υπολοίπων παρατάξεων του «συνταγματικού τόξου», όλων αυτών των όψιμων "μακεδονομάχων" που έπραξαν ομοίως.
Βέβαια αποτελεί ουτοπία από τους συνοδοιπόρους του «δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο στρατιωτικών» και τους πολιτικούς απογόνους του «η Κύπρος κείται μακράν» να απαιτούμε πατριωτική ευσυνειδησία.
Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική», η γνήσια έκφραση των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών απλά τους παραδίδει στην χλεύη των συμπολιτών μας.
Ακολουθεί το ψήφισμα συμπαράστασης της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για τους δύο αιχμάλωτους Έλληνες στρατιωτικούς και καταδίκης της τουρκίας.
ΨΗΦΙΣΜΑ
                                                                                                 Τετάρτη 7/3/2018
Είναι σε όλους γνωστή η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μας και η παράνομη κράτηση τους σε τούρκικες φυλακές. Προφανώς η πολιτική του κατευνασμού, της καλής γειτονίας και της υποτιθέμενης συνεργασίας των δύο χωρών - μελών του ΝΑΤΟ αποδεικνύεται στην πράξη όχι μόνο γελοία αλλά εθνικά επικίνδυνη στην κυριολεξία.
Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάς υφίσταται εθνικές ταπεινώσεις από μία χώρα η οποία αγνοεί επιδεικτικά το διεθνές δίκαιο και της σχετικές συνθήκες εκφράζοντας απροκάλυπτα ανιστόρητες εδαφικές βλέψεις. Ως περιφερειακό συμβούλιο εκφράζουμε ολόψυχα την συμπαράσταση μας στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τους οικείους τους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να πράξει άμεσα τα δέοντα, να σταματήσει τις ανούσιες ρητορείες και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αφήνοντας στην άκρη φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Καταδικάζουμε την προκλητική στάση της τουρκίας και των συμμάχων που αδιαφορούν στις νέες αυτές αθλιότητες.

                                                                              «Ελληνική Αυγή για την Αττική