Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Το συστημικό ΚΚ€ αποχώρησε από την επιτροπή για την Novartis - Θα κληθούν και οι 10 κατηγορούμενοι ύστερα από πρόταση της Χρυσής Αυγής

Το συστημικό ΚΚ€ αποχώρησε από την επιτροπή για την Novartis - Θα κληθούν και οι 10 κατηγορούμενοι ύστερα από πρόταση της Χρυσής Αυγής

Το μακρύ χέρι και αγαπημένο δεκανίκι του σαθρού πολιτικού συστήματος αποκάλυψε για ακόμη μια φορά τον υπονομευτικό του ρόλο.
Όπως έκανε και χθες για την πρόταση σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όπου δεν ψήφισαν, έτσι και σήμερα στην επιτροπή για την διερεύνηση του σκανδάλου Novartis ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Καραθανασόπουλος δήλωσε ότι το "κόμμα του Λαού" που δήθεν κόπτεται για την διαφάνεια αποχωρεί από την επιτροπή!
Για μια ακόμα φορά οι δήθεν επαναστάτες και προστάτες των εργαζομένων και του δημοσίου συμφέροντος με μια προσχηματική δικαιολογία ξεπλένουν τα βρώμικα σκάνδαλα του πολιτικού συστήματος.
Είναι αυτοί που έδερναν πολίτες στο Σύνταγμα και λειτουργούσαν ως φρουροί της Βουλής απέναντι στους αγανακτισμένους με τα Μνημόνια Έλληνες και έδιναν συγχωροχάρτι στους νταβατζήδες των ΜΜΕ για τα θαλασσοδάνειά τους.

Το KK€ είναι αυτό που έδωσε άφεση αμαρτιών σε Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου για τα σκάνδαλα με τους εξοπλισμούς και τώρα ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αποχωρεί από την επιτροπή για το τεράστιο σκάνδαλο με τις μίζες στους πολιτικούς από την Novartis.
Ύστερα από πρόταση της Χρυσής Αυγής, η οποία πέρασε στην επιτροπή, θα κληθούν να απολογηθούν και οι 10 κατηγορούμενοι πολιτικοί για το σκάνδαλο Novartis.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δίνει την μάχη εντός και εκτός Βουλής, ώστε οι κλέφτες πολιτικοί να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, να πάνε στην φυλακή και να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.