Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο αμοραλισμός της Δύσης οδηγεί προς τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο

Ο αμοραλισμός της Δύσης οδηγεί προς τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο

Η πυραυλική επίθεση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας το πρωινό του περασμένου Σαββάτου εναντίον στόχων στην Συρία, με πρόσχημα την μη τεκμηριωμένη χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση του Άσαντ, έχει να κάνει με προσπάθεια επίδειξης δύναμης στην πρώτη χώρα της Μέσης Ανατολής όπου η Δύση ηττήθηκε γεωπολιτικά από την Ρωσία. Η Συρία είναι το πέμπτο κράτος στο οποίο επιτίθεται μια δυτική συμμαχία με πολεμικές πράξεις που αντιβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο.

Πριν από την Συρία επιθέσεις με καταστροφικές συνέπειες υπέστησαν η Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και η Λιβύη. Η «δημοκρατική» Δύση είναι προφανές ότι έχει αντικαταστήσει οριστικά το Δίκαιο στις διεθνείς σχέσεις με τον αμοραλιστικό «νόμο των ισχυροτέρων».
Η αποτυχημένη πυραυλική επίθεση του σιωνιστικού παραπετάσματος πραγματοποιήθηκε πριν ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) πραγματοποιήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν όντως υπήρξε χρήση χημικών όπλων στην πόλη Ντούμα της Συρίας. Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει τον κυνισμό του ισχυρισμού της Δύσης ότι το Διεθνές Δίκαιο πρέπει να επιβληθεί εναντίον της Συρίας. Στην πραγματικότητα το Διεθνές Δίκαιο που επικαλείται η Δύση είναι το εργαλείο απονομιμοποίησης πράξεων των αντιπάλων της.
Η επιθετικότητα της Δύσης στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς την κατεύθυνση ενός παγκοσμίου πολέμου. Ο κόσμος το πρωινό του περασμένου Σαββάτου έφτασε στο χείλος της καταστροφής, σε μια ελάχιστα ελεγχόμενη ένοπλη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πυρηνικών δυνάμεων, και σώθηκε χάριν της ψυχραιμίας της ρωσικής ηγεσίας.
Πρέπει να υποτεθεί βασίμως ότι καταστάσεις όπως αυτές θα επαναληφθούν και στο μέλλον από την σιωνιστική νομενκλατούρα που εξουσιάζει ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, καταστάσεις που πολλοί αναλυτές χαρακτηρίζουν ως προεόρτια ενός παγκοσμίου πολέμου.
Είναι πρόδηλο ότι το υπόβαθρο αυτών των αμοραλιστικών επιθέσεων του σιωνιστικού παραπετάσματος, το οποίο προφανώς πιέζει για παγκόσμιο πόλεμο, είναι η προσπάθεια διεκδίκησης δεσπόζουσας θέσης στον κόσμο, έναντι της αυξανόμενης κυριαρχίας Ρωσίας και Κίνας.
Γ. Λιναρδής