Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Χρήστος Παππάς: Με “ανθρωπιστικό” μανδύα η εθνοδιαλυτική μπίζνα του ΣΥΡΙΖΑ - BINTEO

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το κατάπτυστο νομοσχέδιο για την αναδοχή και υιοθεσία.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε αρχικά στα νέα «ήθη» που προσπαθούν να περάσουν οι πολιτικάντηδες στην νέα γενιά, προσπαθώντας να καταστήσουν τα παιδιά μας έρμαια των εκφυλιστικών τάσεων, της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης. Το νομοσχέδιο αυτό στοχεύει σε μια ακόμη μπίζνα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στην προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων από τις διαδικασίες αναδοχής τέκνων λαθρομεταναστών από δομές φιλοξενίας.

Έχει καταστεί γνωστό ότι ο όρος της αναδοχής έχει κερδίσει έδαφος εσχάτως μέσω αμφιλεγόμενων διεθνών οργανώσεων που αντιμάχονται τα εθνικά μοντέλα κρατών και επιτελούν υπονομευτικό - διαβρωτικό ρόλο ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Μια τέτοια οργάνωση είναι η διαβόητη «Αction Aid», την οποία είχε συστήσει στην Ελλάδα το 1998 η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.
Ο κ. Παππάς στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη που εξεθείασε τις θέσεις του συνοδοιπόρου της Βενιζέλου σχετικά με την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Αμέτοχος δεν έμεινε ούτε ο ανιψιός, Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ο οποίος σε παλαιότερες δηλώσεις του δεν είχε σταθεί μόνο στην αναδοχή, αλλά είχε προτείνει και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους συμβιούντες.
Ο Μητσοτάκης και η αδελφή του ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους το 2015 όπως είχαν ψηφίσει και τον αρχικό νόμο του 2008 της Νέας Δημοκρατίας του Καραμανλή περί συμφώνου συμβίωσης και το οποίο απετέλεσε την κερκόπορτα που μας οδήγησε στους σημερινούς απαράδεκτους σχεδιασμούς.
Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νομοσχέδιο και λέει ΌΧΙ στην νέα τάξη πραγμάτων.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τελείωσε τον λόγο του αναφερόμενος στα λεγόμενα του Ιταλού φιλόσοφου, Ιούλιου Έβολα ότι η κορυφαία πράξη αντίστασης σήμερα είναι η τήρηση των παραδόσεων. Αυτό κάνουν και οι Χρυσαυγίτες, οι γνήσια Εθνικιστές Επαναστάτες τηρώντας τις παραδόσεις και προασπίζοντας την Ορθοδοξία και την ελληνική παράδοση.