Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Με ψεύτικες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του Λαού για την προδοσία της Μακεδονίας μας

Με ψεύτικες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του Λαού για την προδοσία της Μακεδονίας μας
Στην τουρκική προκλητικότητα οι παπαγάλοι των ανθελλήνων της κυβερνήσεως είδαν μία μεγάλη ευκαιρία να εκτονώσουν την λαϊκή οργή για την επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας.
Έτσι με πρόφαση δημοσκόπηση για την ανίχνευση της κοινής γνώμης για την τουρκική απειλή, η ProRata (που προσφάτως μετακόμισε από την εφημερίδα των φωτομοντάζ στην φυλλάδα – φερέφωνο των τσιπροκαμμένων με την επωνυμία… «Έθνος») επιχειρεί να παρουσιάσει την κοινή γνώμη ως έτοιμη να αποδεχτεί την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Έτσι, στο περιθώριο ερωτήσεων σχετικά με την τουρκική απειλή, όπου σημειώνεται ότι το 67% φοβάται για θερμό επεισόδιο, το 61% νιώθει οργισμένο για την στάση της τουρκίας και απογοήτευση για την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την ένταση, προσπαθούν να περάσουν ύπουλα ψευδή μηνύματα ότι δήθεν οι Έλληνες… κατανοούν την προδοσία που ετοιμάζουν Τσίπρας – Καμμένος και Μητσοτάκης στο θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων.
Συγκεκριμένα, σε «ερώτηση» που υποτίθεται πως έγινε για την «προοπτική αναγνώρισης της ΠΓΔΜ με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία», οι απαντήσεις δείχνουν ότι στο 45% των ερωτηθέντων μια τέτοια προοπτική είναι «κατανοητή», ενώ οργή νιώθει το 23% και ντροπή το 14%.
Όλα αυτά, βεβαίως, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με δεκάδες προηγούμενων δημοσκοπήσεων για το ίδιο ζήτημα που δείχνανε το 74,5% (Marc), ή 71,7% (διαΝΕΟσις) αντιτίθεται στην προδοσία της Μακεδονίας μας. Και, βεβαίως, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα της κοινωνίας μας, που ομόθυμα καταδίκασε την προδοσία που ετοιμάζουν οι κυβερνώντες σε συνεχή παλλαϊκά συλλαλητήρια.
Πώς έγινε η «μαϊμουδιά»; Η ProRata, καταρχάς, οφείλουμε να θυμηθούμε ότι έχει… παράδοση στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Μέχρι και συνολικό ποσοστό 27% είχε φτάσει να δίνει σε ΠαΣοΚ και ΚΚ€, σε δημοσκόπηση που συνολικά έδινε 125% στα κόμματα για να μην δείξει την Χρυσή Αυγή Τρίτη.
Στη συνέχεια, οφείλουμε να δούμε ότι αθροίζονται σε μία απάντηση τα ποσοστά που υποτίθεται ότι «συμφωνούν» με την προδοσία, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά που διαφωνούν διαιρούνται σε πολλαπλές απαντήσεις για να φαίνονται λιγότερα. Και πάλι, βέβαια, είναι προφανής η λαθροχειρία της εταιρείας. Ίσως η δημοσκόπηση να περιορίστηκε σε τηλεφωνική λίστα φίλων του Ψαρρά.
Όλα αυτά, βεβαίως, μας φέρνουν κατά νου τον Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε προφητεύσει τα εξής:
«Όταν δε έχει κανείς τις εφημερίδες τότε μορφώνει και την κοινή γνώμη όπως θέλει. Κι αν ακόμη υπερασπίζεται πράγματα που γυμνά θα τα απεστρέφετο ο λαός, τα σκεπάζει με τέτοια δημοσιογραφικά ρούχα ώστε να τα καταπίνει ο λαός. Ή και αν δεν τα καταπίνει, βάζει τις εφημερίδες να γράφουν πως τα κατάπιε. Και τότε ο καθένας πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι τα κατάπιαν. Και υποτάσσεται και αυτός...»
Με ύπουλες τακτικής χειραγώγησης το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να υποτάξει τον Ελληνικό Λαό και να σβήσει την ομόθυμη βούλησή του ενάντια στην προδοσία. Εμείς να τους θυμίσουμε ότι η παρούσα (και η οποιαδήποτε) Βουλή δεν έχει την δικαιοδοσία να αποφασίσει επί του ζητήματος. Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί απέναντι και δεν θα επιτρέψει την προδοσία της Μακεδονίας μας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!