Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Δεκάδες Έλληνες στα δικαστήρια Πειραιά στο πλευρό των εργαζομένων του Περάματος - Η κόκκινη τρομοκρατία δεν μας σταματάει!

Θερμή υποδοχή στους τραυματίες εργαζομένους - Άγριες αποδοκιμασίες στους παρακρατικούς
Δεκάδες Εθνικιστές, πατριώτες, κάτοικοι του Περάματος αλλά και του Πειραιά με Ελληνικές Σημαίες στα χέρια βρίσκονται στα δικαστήρια του Πειραιά για να συμπαρασταθούν στους εργαζομένους του σωματείου "Άγιος Νικόλαος" της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης όπου δέχθηκαν απρόκλητη δολοφονική επίθεση από καλά οργανωμένη συμμορία αναρχοκομουνιστών στο Σάββατο το μεσημέρι.

Στο χώρο των δικαστηρίων βρίσκεται ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Γιάννης Λαγός ο οποίος αφού παρουσίασε δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων στους δημοσιογράφους τα οποία κατέγραψαν την πραγματική διάσταση της επίθεσης των παρακρατικών κατά των εργαζομένων προχώρησε σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.
«Οι παρακρατικοί αλήτες του Τόσκα, του Σύριζα και του πρωθυπουργού Τσίπρα προσπαθούν να εκφοβίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Έκαναν μία αναίτια επίθεση στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και εν συνεχεία με την κάλυψη που έχουν από την κυβέρνηση Κοντονή, Τόσκα και Τσίπρα παρουσιάστηκαν οι θύτες σαν θύματα.
Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα, έχουμε πει ότι δεν φοβόμαστε, έχουμε πει ότι δεν κάνουμε πίσω η δικαιοσύνη θα αποδοθεί και η Χρυσή Αυγή με τις δυνατότητες που έχει θα βγάλει τις κουκούλες όλων αυτών των αλητών που είναι παιδιά των υπουργών τους.»  
Το συγκεντρωμένο πλήθος υποδέχθηκε με συνθήματα συμπαράστασης του τραυματίες εργαζομένους του σωματείου οι οποίοι είχαν ακόμα εμφανή τα σημάδια στο σώμα τους από την δολοφονική μανία των αναρχοκομμουνιστών.
Οι αναρχοκομμουνιστές παρά τις συλλήψεις των συντρόφων τους για σοβαρές κατηγορίες κατόπιν μηνύσεων που κατατέθηκαν από τους εργαζομένους του Περάματος δεν σταματούν τις προκλήσεις και μια μικρή θλιβερή ομάδα από αυτούς βρίσκεται κοντά στο χώρο συνοδευόμενη από διμοιρίες των ΜΑΤ.
Η κόκκινη τρομοκρατία δεν σταματάει τους Έλληνες εργαζομένους! Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται στο πλευρό τους και θα στηρίζουν τα δικαιώματά τους!
Επιπλέον οι συγκεντρωμένοι Έλληνες αποδοκίμασαν έντονα τους συλληφθέντες συμμορίτες της αριστεράς που κατέφθασαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τις εγκληματικές τους επιθέσεις.