Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Το υποκριτικό σύστημα των Βρυξελλών ξεβρακώθηκε στην Ιταλία

Το υποκριτικό σύστημα των Βρυξελλών ξεβρακώθηκε στην Ιταλία
Πολλοί έχουν αναστατωθεί από την προφανή δικτατορικής μορφής παρέμβαση του διευθυντηρίου των Βρυξελλών στα τεκταινόμενα στην Ιταλία, που εκφράστηκε με την άρνηση του Ιταλού προέδρου να αποδεχθεί την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου που πρότειναν τα δύο συνασπισμένα κόμματα, «Λέγκα του Βορά» και «Κίνημα Πέντε Αστέρων», που αναδείχτηκαν νικητές στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.



Προφανώς λίγοι όμως βλέπουν την σημαντική αποτυχία του υποκριτικού και εγκληματικού συστήματος των Βρυξελλών που αποκαλύπτεται από αυτήν ακριβώς την άρνηση του Ιταλού προέδρου, που έδρασε ως τοποτηρητής της ΕΕ και παραβίασε το γράμμα του Συντάγματος της χώρας του.
Στο πολιτικό σύστημα της Δύσης υπάρχουν πολλά επίπεδα που λειτουργούν για να διασφαλίσουν την «δημοκρατία», από αυτά τα επίπεδα το πλέον ορατό στον λαό είναι οι «εκλογές» που εξισώνονται με την «δημοκρατία». Τα υπόλοιπα επίπεδα, τα κρίσιμα,  αποκρύπτονται επιμελώς και προστατεύονται πολύ καλά από το να τα βλέπεις. Ο λαός σταυρώνοντας τον υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο νομίζει ότι έπραξε το καθήκον του προς την «δημοκρατία», αφού επί δεκαετίες το μυαλό του έχει κονιορτοποιηθεί από την προπαγάνδα ότι «ο λαός αποφασίζει στις εκλογές», ότι «η υγιής δημοκρατία χρειάζεται αντιπολίτευση» και άλλα φληναφήματα.
Όμως πριν ο ψηφοφόρος σταυρώσει στο εκλογικό κέντρο τον υποψήφιο του είναι ήδη πολλά πράγματα προαποφασισμένα. Τα σκουπίδια, ως επί το πλείστον, στα οποία βάζει ο ψηφοφόρος τον σταυρό του και επιλέγει  δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες του. Στην πραγματικότητα αυτούς που επιλέγει είναι γρανάζια του συστήματος και μαριονέτες αυτού, στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μιλάμε για εκλογές αλλά για επιλογές τοποτηρητών του συστήματος που ονομάζεται «δημοκρατία» δυτικού τύπου.
Ο τοποτηρητής των Βρυξελλών Ιταλός πρόεδρος, η μαριονέτα της Μέρκελ και του Γιούνκερ, με την αρχική άρνηση του να ορκίσει την κυβέρνηση που προέκυψε από τον συνασπισμό «Λέγκα του Βορά» και  «Κίνημα Πέντε Αστέρων» απέδειξε ότι το σύστημα των Βρυξελλών, η «δημοκρατία» της Δύσης, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, το «σύστημα» της Μέρκελ, του Γιούνκερ, του Μακρόν, του Τσίπρα αποδείχτηκε ως μια αναξιόπιστη δημοκρατία εκβιαστών, απατεώνων και εγκληματιών. Η «δημοκρατία» της Δύσης στην Ιταλία ξεβρακώθηκε, είναι πλέον ένα κοστούμι χωρίς περιεχόμενο.
Το σύστημα των Βρυξελλών όπως λειτούργησε στην Ιταλία απέδειξε ότι η «δημοκρατία» είναι μια τεράστια απάτη, όμως εξ αυτού δίδεται η ευκαιρία στους ευρωπαϊκούς λαούς να αφυπνιστούν από τον λήθαργο δεκαετιών και να ορίσουν τις τύχες τους στέλνοντας στον «αγύριστο» τους τοποτηρητές αυτού του υποκριτικού και εγκληματικού συστήματος.

Γ. Λιναρδής