Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την Μακεδονία μας!

Χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες διαδήλωσαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενάντια στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην προδοτική συμφωνία με τα σκόπια 
Τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψέκασαν γυναίκες και χτύπησαν παιδιά - Άφησαν ανενόχλητους τους ροπαλοφόρους αναρχικούς να κάνουν αντισυγκέντρωση

Θεσσαλονίκη: Όσοι ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα ενάντια στη χρήση του όρου "Μακεδονία" στο όνομα των Σκοπίων, κατέβηκαν στη Λεωφόρο Νίκης όπου και πραγματοποίησαν πορεία, με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο.
Οι διαδηλωτές ήταν κάθε ηλικίας, άνδρες γυναίκες με παιδιά και ηλικιωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.
Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν στήσει φραγμό στη Λ. Νίκης και οι συμμετέχοντες στην πορεία για τη Μακεδονία δέχθηκαν επίθεση με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις καθ’ όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας είχαν εχθρική στάση τους Έλληνες Πατριώτες και συνέχεια δημιουργούσαν επεισόδια.
Εθνικός Ύμνος
Σημειώνουμε ότι την ίδια ώρα αναρχικοί που στηρίζουν ανοιχτά τις θέσεις της κυβέρνησης και των σκοπιανών πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση κατά της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. Οι συμμορίες των αναρχικών όπως φαίνονται στις φωτογραφίες φορούσαν κράνη, είχαν ρόπαλα στα χέρια τους και απειλούσαν τους Έλληνες Πατριώτες και φυσικά η αστυνομία δεν τους ενόχλησε καθόλου.
Συγκέντρωση για τη Μακεδονία μας και στο Σύνταγμα
Πανό με συνθήματα εναντίον της συμφωνίας στο σκοπιανό και σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας εμφανίστηκαν για άλλη μία Κυριακή στο Σύνταγμα, σε νέα συγκέντρωση το απόγευμα για τη Μακεδονία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με σκοπό να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους Έλληνες Πατριώτες.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο!
Άγρια καταστολή από τις δυνάμεις των ΜΑΤ 
Περισσότερες φωτογραφίες