Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Η Μακεδονία γκρεμίζει τους προδότες: Πάση θυσία αλλαγή ατζέντας προσπαθούν να επιτύχουν οι συριζαίοι!


Η Μακεδονία γκρεμίζει τους προδότες: Πάση θυσία αλλαγή ατζέντας προσπαθούν να επιτύχουν οι συριζαίοι!
Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο επέλεξε να παραμείνει ανώνυμο για… πολιτικούς λόγους, περιέγραψε σε καθεστωτική ιστοσελίδα την εξαιρετικά άσχημη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η συγκυβέρνηση λέγοντας ότι «σε τρεις νομούς φαίνεται να έχουμε σοβαρό πρόβλημα».
Χαρακτηριστική, σε αυτή την κατεύθυνση, της δυσκολίας που επικρατεί για την κυβέρνηση σε συγκεκριμένες περιφέρειες ήταν η τοποθέτηση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά των ΑΝΕΛ στο υπουργικό συμβούλιο η οποία περιέγραψε τη συνεχή γιούχα που βιώνουν οι βουλευτές της κυβέρνησης και δη των ψεκασμένων στους οποίους ανήκει.

Στην συνέχεια το κυβερνητικό στέλεχος περιέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει την ατζέντα από το τοξικό για αυτήν εθνικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε: «Χρειάζεται να δώσουμε μάχη ενημέρωσης και να βγούμε μπροστά εξηγώντας στον κόσμο ότι η συμφωνία με την "ΠΓΔΜ" έχει οφέλη, και ταυτόχρονα απαιτεί να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό πακέτο στήριξης των αδυνάμων και κοινωνικής πολιτικής, για να επιστρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στην πραγματικά οφέλη της μάχης που δώσαμε»
Όπως περιέγραψε το κυβερνητικό στέλεχος, οι συριζαίοι θέλουν την πάση θυσία αλλαγή της ατζέντας από το μακεδονικό στην οικονομία. Νομίζουν οι μωροί ότι οι Έλληνες είναι σαν τα μούτρα τους που αντάλλαξαν Μακεδονία και λαθρομεταναστευτικό για μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά για έξι μόλις μήνες.
Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν στους συριζαίους να αλλάξουν συζήτηση!