Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Σουλτάνοι και γιουσουφάκια

Σουλτάνοι και γιουσουφάκια

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί
Η Μπακογιάννη κι ο Αβραμόπουλος στην ορκωμοσία του Ερντογάν! Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Ερντογάν, είναι εξαιρετικός πολιτικός για την Τουρκία. Στήνει ένα νέο κράτος, με επιθετική πολιτική κι οργανώνει εσωτερικά την χώρα σε μια σφιχτή μηχανή. Αυτό τώρα αν το διαβάσουμε ανάποδα, σημαίνει μιαν Τουρκία με περισσότερο θάρρος και θράσος εναντίον της Ελλάδος. Συνεπώς, αυτός είναι ένας πολιτικός τον οποίον το ελληνικό πολιτικό σύστημα, θα έπρεπε να μάχεται κι όχι να προσκυνά.
Στην ορκωμοσία Ερντογάν λοιπόν, παρευρέθηκαν δύο άνθρωποι που έχουν πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή μας. Η Μπακογιάννη μάλιστα, αδελφή του «εν δυνάμει επομένου Πρωθυπουργού»!
Και πηγαίνουν για να τιμήσουν και να χειροκροτήσουν, τον άνθρωπο που οργανώνει την Τουρκία εναντίον της Ελλάδος. Τον άνθρωπο που μετά την ορκωμοσία θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα της Κύπρου. Τον άνθρωπο που έχει τέσσερις μήνες φυλακισμένους δύο Ελληνες, χωρίς να έχει καν απαγγείλει κατηγορίες. Δυο στρατιωτικούς που απήχθησαν, για να χρησιμοποιηθούν σαν μοχλός πίεσης, για τους τούρκους αξιωματικούς που ζητούν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή το κατήγγειλε αυτό. Από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που το υποστηρίζει. Μας είπαν ακραίες φωνές, μας είπαν «στρατοκάπηλους». Έχετε αντιληφθεί βεβαίως ότι σήμερα, ακραίοι και φανατικοί είναι όσοι υποστηρίζουν το λογικό και αυτονόητο!!! Ενώ «καθώς πρέπει», όσοι παραχωρούν συνεχώς στους εχθρούς μας, όλες τις απαιτήσεις τους. Όσοι τρέχουν σαν γιουσουφάκια στο κάλεσμα του σουλτάνου.
Και μετά ήρθε η ίδια η Τουρκία, να το επιβεβαιώσει και με επίσημο έγγραφό προς την Ε.Ε. να συνδέσει ευθέως τις δύο υποθέσεις. Το έγγραφο αυτό, εκτός που επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή, εξευτελίζει στον υπέρτατο βαθμό την κυβέρνηση αλλά και τον Καμμένο προσωπικά, που έχει δηλώσει, ότι οι στρατιωτικοί μας, βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος και γι΄ αυτό συνελήφθησαν.
Ο Αβραμόπουλος μας λένε, πάει σαν εκπρόσωπος της Ε.Ε. Ναι, είναι αλήθεια αυτό! Η Ε.Ε. των πάμπολλων επιτρόπων, των ατελείωτων προέδρων κι αντιπροέδρων, έπρεπε να στείλει τον μόνον Έλληνα, τον Αβραμόπουλο. Διότι η σημειολογία είναι σοβαρότατο πολιτικό εργαλείο. Η υποταγή της Ελλάδας στον σουλτάνο πρέπει να υπογραμμίζεται με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο.
Η Ν.Δ. είναι υπεύθυνη για πολλά δεινά στην χώρα. Σαν καλή τροφός έχει θηλάσει για χρόνια τον κομμουνισμό στην Ελλάδα, μετατρέποντας τον συμμορίτη, σε βουλευτή στα έδρανα της Βουλής κι έχει πρωταγωνιστήσει στην Κυπριακή τραγωδία. Κατά τον προσφιλή της τρόπο, συνεχίζει να συνεργάζεται με τους Τούρκους σε βάρος των εθνικών συμφερόντων μας.
Όμως δεν θα επιτύχουν τα σχέδιά τους. Σήμερα υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές. Δυνατοί, Ρωμαλέοι, Μαχητικοί. Έχουμε αναλάβει την δύσκολη δουλειά του «γκρεμιστή και χτίστη» όπως λέει ο Παλαμάς και θα γκρεμίσουμε φαύλους και γιουσουφάκια χτίζοντας την Εθνική Ανασυγκρότηση.