Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

«Χαστούκι» στους «αντιρατσιστές» από τον γιο του... αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα!

Ορισμένες φορές φαίνεται ότι η ζωή έχει όρεξη για «τρελά παιχνίδια». Σε ποιον ανήκει, άραγε, η παρακάτω διαδικτυακή ανάρτηση;
«Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες. Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”.  Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται. Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;».
Όσοι θεωρήσουν ότι πρόκειται για κάποιον «φασίστα», «ρατσιστή», «ξενοφοβικό», «μισαλλόδοξο», «μνησίκακο», «Χρυσαυγίτη» και οτιδήποτε άλλο «παίζει» η χιλιομασημένη «κασέτα» των κάθε λογής «δικαιωματάκηδων», πλανώνται πλάνην οικτράν. Τα παραπάνω λόγια-διαπίστωση ανήκουν στον γιο του αρχιδολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορα, ο οποίος μετέφερε στο διαδίκτυο μια εμπειρία του από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Και άντε τώρα το ζεύγος Ψαρρά, ο Γιαννάκης («εεεε…») Μπασκάκης και οποιοσδήποτε άλλος «επαγγελματίας» του «αντιφασισμού» να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς για τον γιο του Κουφοντίνα, ο οποίος προξένησε ευχάριστη έκπληξη σε κάθε λογικό άνθρωπο (και δυσφορία στους «αντιρατσιστές») λέγοντας τα αυτονόητα. Και βεβαίως, εκείνο που «πόνεσε» αυτούς που έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί του ήταν το… επικό τελείωμά του: «Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;». Έλα ντε, αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς.
Είναι πολύ εύκολο να πουλάς «ανθρωπισμό», «αλληλεγγύη» και «αντιρατσισμό», μένοντας σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων απ’ αυτούς που αποκαλείς με άνεση και ασφάλεια «ταξικά αδέλφια» και να κουνάς το δάκτυλο σε όσους Έλληνες θέλουν να αντιδράσουν νόμιμα στην γκετοποίηση των περιοχών που διαμένουν.
Και προχωρούμε τον συλλογισμό-απορία του υιού Κουφοντίνα, αναρωτώμενοι: Πόσοι από εσάς, «δικαιωματάκηδες», στέλνετε τα παιδιά σας στα ίδια σχολεία με «πρόσφυγες»; Πόσοι από εσάς τρώτε και πίνετε παρέα με «πρόσφυγες»; Πόσοι από εσάς παίρνετε μισθούς ίσους με αυτούς των «προσφύγων» ή των μεροκαματιάρηδων Ελλήνων που ζουν στο κέντρο της Αθήνας;
Η απάντηση είναι (κι αυτή) αυτονόητη, δείχνοντας ότι ο «αντιρατσισμός» είναι η μάσκα που κρύβει τα πρόσωπα της υποκρισίας και του ανθελληνισμού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ