Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον XFm: Το ορμητικό ποτάμι του Εθνικισμού θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης! Ηχητικό

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τους δημοσιογράφους Σπύρο Παπαδάκη και Ελένη Μίγκου στην ραδιοφωνική συχνότητα του XFm 94,3 όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην πρόθεση του Γαβρόγλου να ξεκινούν τα σχολεία μια ώρα αργότερα, σημειώνοντας πως η εξαγγελία αυτή είναι κενό γράμμα, καθώς του χρόνου τον Σεπτέμβριο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην εξουσία.

Αυτή η νοοτροπία είναι ενδεικτική της "πρώτης φορά αριστερά" που έχει ως σύμβουλο πρωθυπουργό τον Καρανίκα, έναν αρνητή στράτευσης να αμείβεται με περισσότερα λεφτά από ότι ένας ταγματάρχης στον Έβρο.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην άνοδο των εθνικών και πατριωτικών Κινημάτων πανευρωπαϊκά, εξηγώντας πως οι Λαοί αντιδρούν και εκτίμησε πως ο Εθνικισμός είναι ένα ορμητικό ποτάμι που θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης. Σημείωσε πως οι ευρωπαίοι πολιτικάντηδες τιμώρησαν την Ουγγαρία, επειδή δεν δέχεται λαθρομετανάστες και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η ΝΔ.
Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει εδώ και 2 χρόνια νομοσχέδιο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, που προβλέπει αυστηρές ποινές για τους λαθροδιακινητές και το οποίο η Βουλή δεν το φέρνει προς συζήτηση και ψήφιση. Πίσω από το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης και όλοι όσοι έρχονται παράνομα στην Χώρα μας δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, αλλά προέρχονται από 72 διαφορετικές εθνότητες, μετατρέποντας την Ελλάδα σε... ΟΗΕ
Για το Σκοπιανό τόνισε πως στις Πρέσπες υπογράφηκε μια προδοτική συμφωνία, η οποία εκπληρώνει τις επιδιώξεις των "ψευτομακεδόνων" από το 2008 όπως αποκάλυψαν τα Wikileaks.
Εν συνεχεία, κατήγγειλε τον αποκλεισμό, την προληπτική λογοκρισία και την συνεχιζόμενη συνωμοσία της σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ΔΕΘ δεν ήρθαν αυτοί που προφασίζονται πως δεν έχουμε θέσεις.
Κατέληξε λέγοντας πως ο Ελληνικός Λαός ενδυναμώνει συνεχώς τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, επιβραβεύοντας την συνέπεια και τον διαρκή Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.