Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Πλήθος Συναγωνιστών το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο με θέμα: "Οι εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια".
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα στα σκόπια και επισήμανε από την στιγμή που η προσέλευση ήταν πολύ χαμηλότερη από το 50% όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτομάτως άκυρη. 


Ο Συναγωνιστής στηλίτευσε και την κυβέρνηση σύριζα-ανέλ όπου δεν τολμάει να διεξαγάγει δημοψήφισμα, και να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός, και τόνισε ότι συνυπεύθυνη είναι και η Ν.Δ. που δεν τολμάει όχι μόνο να πει ότι εάν έρθει στην κυβέρνηση θα ακυρώσει την συμφωνία αλλά στην πραγματικότητα συντάσσεται με τον σύριζα και είναι σύμφωνη με την σύνθετη ονομασία των σκοπίων. Τελειώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Ζησιμόπουλος  τόνισε ότι η μόνη πολιτική δύναμη στην Χώρα που έχει ξεκάθαρη θέση για το σκοπιανό είναι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπου η θέση αυτη δεν είναι άλλη απο το κανένας συμβιμβασμός για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.